Psalm, fiul lui Kim Kardashian, a împlinit 4 ani. Mesajul transmis de vedetă: „Sunt atât de fericită că m-ai ales să fiu mămica ta”

Kim Kardashian i-a organizat o petrecere tematică fiului ei, Psalm, cu ocazia împlinirii vârstei de 4 ani.

Psalm, fiul lui Kim Kardashian, a împlinit 4 ani. Mesajul transmis de vedetă: „Sunt atât de fericită că m-ai ales să fiu mămica ta”

Kim Kardashian i-a facut o urare specială fiului ei, Psalm, cu ocazia împlinirii vârstei de patru ani. Vedeta a pozat cu fiul ei în brațe la petrecerea de ziua lui de naștere în prima imagine pe care a împărtășit-o cu fanii de pe rețelele de socializare.

Fiul lui Kim Kardashian, Psalm, a avut o petrecere specială de ziua lui

Kim Kardashian a împărtășit mai multe fotografii de la petrecerea de ziua de naștere a fiului ei, care a fost o petrecere pe tema pompierilor. Micuțul a fost văzut într-o imagine lângă un tablou care îl reprezenta chiar pe el, la petrecerea sa, „salvând” ziua în ipostaza de pompier.

„La mulți ani de 4 ani, frumosul meu băiețel inteligent și curios, Psalm. Sunt atât de fericită că m-ai ales să fiu mămica ta. Mă înveți atât de multe în fiecare zi. Abia aștept să trec prin această viață alături de tine și de zâmbetul tău drăguț. Mulțumesc foarte mult @nataliehalcro pentru că a organizat cea mai drăguță petrecere pentru copilul meu și @hausofelementsla pentru designul și producția uimitoare a evenimentului”, a transmis Kim Kardashian pe pagina sa de Instagram.

O altă imagine l-a arătat pe Psalm pozând într-o zonă de joacă plină de mingi, precum și într-o casă gonflabilă. Kim a organizat petrecerea pentru fiul ei, completată cu un camion de pompieri de epocă și un candy bar pe tema pompierilor.

Pentru această ocazie, Kim Kardashian a purtat o jachetă personalizată de pompier pe care scria Calabasasas FD Kim, iar Psalm a purtat una cu numele său. Familia vedetei s-a distrat de minune la petrecerea tematică, potrivit imaginilor postate de surorile Kardashian pe Instagram. Kim Kardashian a împărtășit o fotografie în care se pozează cu Psalm și Chicago, precum și cu nepoata și nepotul ei, Stormi și Aire, copiii lui Kylie Jenner. Vedeta a pozat, de asemenea, într-un camion de pompieri de epocă cu Khloe și un pompier.

Mesajul transmis de Kris Jenner

Kris Jenner nu a putut lipsi de la eveniment și a apărut într-o altă fotografie cu nepotul ei, Psalm, în timp ce radiau alături de un pompier cu baloane. Bunica lui Psalm, Kris Jenner, a postat, de asemenea, un mesaj emoționant pentru nepotul ei.

„La mulți ani pentru frumosul meu Psalm!!!! Din ziua în care te-ai născut ai fost lumina vieții noastre! Ne luminezi inimile cu zâmbetul tău uimitor și cu spiritul tău dulce! Ești atât de bun, grijuliu, dulce, generos, darnic și dai cele mai delicioase îmbrățișări. De fiecare dată când mă întâmpini ai un zâmbet pe față și mă faci să mă simt atât de iubită, este o binecuvântare și sunt atât de onorată că Dumnezeu m-a ales să fiu bunica ta. Ești cel mai bun fiu, nepot, frate, văr și prieten. Te iubesc atât de mult Psalmy și abia aștept să te văd crescând! (Doar nu prea repede) Te iubesc, Lovey xo”, este mesajul postat de Kris Jenner pentru nepotul său.

Citește și:
Anca Dumitra, imagini inedite din luna de miere. Ce destinație de vis a ales actrița

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people