Priscilla Presley, prima apariție pe covorul roșu de la moartea fiicei sale, Lisa Marie

Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis și a Priscillei, a încetat din viață pe 12 ianuarie.

Priscilla Presley, prima apariție pe covorul roșu de la moartea fiicei sale, Lisa Marie

Priscilla Presley a participat la un eveniment special, organizat cu ocazia lansării serialului animat Agent Elvis. Aceasta a fost prima apariție a Priscillei de la moartea fiicei sale, Lisa Marie, de pe 12 ianuarie.

Vedeta în vârstă de 77 de ani a impresionat cu ținuta sa elegantă, aceasta alegând pentru eveniment un costum negru, pe care l-a accesorizat cu o cămașă albă, un colier și o pereche de pantofi negri.

Foto: Profimedia

Serialul animat, co-produs de Priscilla Presley, va avea premiera pe Netflix, pe 17 martie. De asemenea, aceasta este și una dintre persoanele care dau viață personajelor animate. Din distribuție mai fac parte Kaitlin Olson, Johnny Knoxville, Niecy Nash și Don Cheadl.

Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis, a încetat din viață pe 12 ianuarie, la doar două zile după ce a participat la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur, unde a mers însoțită de întreaga familie pentru a-și arăta susținerea pentru filmul Elvis, nominalizat, și pentru Austin Butler, actorul care l-a interpretat pe tatăl său și care a și plecat acasă cu un trofeu în acea seară.

Recent, surse apropiate familiei au susținut că Lisa Marie Presley ar fi consumat opioide, o serie de substanțe cu acțiune analgezică și care sunt foarte adictive, de care aceasta ar fi fost dependentă pe parcursul vieții. Mai mult, fiica lui Elvis ar fi recurs și la metode de slăbit periculoase, administrându-și medicamente în acest scop.

Scopul regimului extrem la care s-ar fi supus și în urma căruia ar fi slăbit în jur de 20 de kilograme ar fi fost să arate bine pe covorul roșu la felurite evenimente ce țineau de promovarea filmului Elvis, a declarat respectiva sursă pentru TMZ.

Fiica lui Elvis, decedată la 54 de ani, a luptat constant cu dependențele pe parcursul vieții, iar anul trecut ar fi recurs la intervenții estetice și un regim drastic pentru a arăta cât mai bine.

Lisa Marie Presley lasă în urmă o moștenire încurcată. Presa din SUA raportează că aceasta ar fi avut datorii uriașe, după ce și-ar fi cheltuit averea estimată la 100 de milioane de dolari. Conform testamentului acesteia, după ce toate datoriile sale vor fi plătite, suma rămasă va fi împărțită între copiii acesteia, Riley Keough, Finley și Harper Lockwood. Mama ei, Priscilla Presley, arată presa, ar fi fost înlăturată din testamentul artistei în 2016, iar acum contestă autenticitatea și validitatea testamentului.

Citește și:
Cum arată la 69 de ani celebra Kim Basinger. Actrița a apărut alături de fiica sa, Ireland Baldwin

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people