Priscilla Presley, mărturisiri emoționante despre ultimele clipe petrecute alături de fiica sa, Lisa Marie: „Știam că ceva nu e în regulă”

„Încă nu-mi vine să cred. Nu doresc acest lucru niciunei mame", a declarat Priscilla Presley despre moartea fiicei sale, Lisa Marie Presley.

Priscilla Presley, mărturisiri emoționante despre ultimele clipe petrecute alături de fiica sa, Lisa Marie: „Știam că ceva nu e în regulă”

Ultima întâlnire dintre Priscilla Presley și fiica sa, Lisa Marie, a avut loc în luna ianuarie, la Globurile de Aur, când Austin Butler a fost premiat pentru rolul său din filmul Elvis. Recent, într-un interviu acordat pentru Hollywood Reporter, Priscilla a vorbit despre ultimele momente petrecute alături de Lisa, dezvăluind că a simțit că „ceva nu era în regulă.”

„Tocmai ajunsesem acolo, coboram toate acele scări”, și-a amintit Priscilla Presley despre momentul în care au sosit la ceremonia Globurilor de Aur. „M-am împiedicat un pic pentru că aveam tocuri înalte, iar ea a început să râdă foarte tare. Am început să râd și eu. Nici măcar nu băusem încă. Ea a spus: „Doamne, mamă, nici măcar nu poți să bei ceva.”

După această întâmplare amuzantă, cele două și-au comandat de băut. La scurt timp, Lisa Marie i-a spus Priscillei Presley: „Mamă, mă doare stomacul foarte tare”, așa că „s-au ridicat imediat și au plecat.”

Câteva zile mai târziu, Danny Keough a sunat-o pe Priscilla Presley pentru a o anunța că Lisa Marie a suferit un stop cardiac. Însă fiica lui Elvis deja murise când mama ei a ajuns la spital.

„Încă nu-mi vine să cred. Nu doresc acest lucru niciunei mame”, a declarat Priscilla Presley.

Cel mai recent raport al medicilor legiști din Los Angeles arată că moartea Lisei Marie Presley a fost cauzată de complicaţii rezultate în urma unei ocluzii a intestinului subţire.

„Obstrucția a fost sub forma unui intestin subțire strangulat, cauzată de aderențe care s-au dezvoltat după o operație bariatrică cu ani în urmă”, se arată în raportul medicilor legiști obținut de PEOPLE.

„Aceasta este o complicație cunoscută pe termen lung a acestui tip de operație”, a adăugat medicul legist adjunct Dr. Juan Carrillo.

Chiar dacă raportul nu menţionează prezenţa vreunui drog în corpul Lisei Marie Presley, site-ul a TMZ a precizat că ar mai putea exista rezultate toxicologice care nu au fost încă făcute publice.

Mai multe surse apropiate familiei au declarat că Lisa Marie Presley ar fi consumat opioide, o serie de substanțe cu acțiune analgezică și care sunt foarte adictive, de care aceasta ar fi fost dependentă pe parcursul vieții. Mai mult, fiica lui Elvis ar fi recurs și la metode de slăbit periculoase, administrându-și medicamente în acest scop.

Scopul regimului extrem la care s-ar fi supus și în urma căruia ar fi slăbit în jur de 20 de kilograme ar fi fost să arate bine pe covorul roșu la felurite evenimente ce țineau de promovarea filmului Elvis, a declarat respectiva sursă pentru TMZ.

Fiica lui Elvis, decedată la 54 de ani, a luptat constant cu dependențele pe parcursul vieții, iar anul trecut ar fi recurs la intervenții estetice și un regim drastic pentru a arăta cât mai bine.

În luna iunie, Riley Keough și bunica sa, Priscilla Presley, au ajuns la un acord cu privire la moștenirea Lisei Marie Presley. Astfel că, actrița în vârstă de 34 de ani a devenit unicul administrator al averii.

Potrivit PEOPLE, Riley Keough a cerut instanței să aprobe documentele, care precizează că tânăra nu va percepe taxe pentru serviciile sale de administrator. Prin urmare, „toți beneficiarii economisesc banii care ar fi mers la Priscilla, care urma să perceapă o taxă de administrator”, spune Justin Gold, avocatul actriței. Acesta a mai spus și că „părțile economisesc taxe juridice semnificative prin evitarea litigiilor și, de asemenea, evită spectacolul unui litigiu familial care ar fi fost potrivnic dorințelor Lisei și nu ar fi fost în interesul familiei.”

De asemenea, Riley Keough va proteja și investi banii „într-un mod care să fie în concordanță cu nevoile beneficiarilor și nu influențat de dorința unui administrator”, a mai anunțat Gold, potrivit PEOPLE.
Conform documentelor, Priscilla Presley a fost înlăturată oficial din funcția de administrator al averii fiicei sale, Lisa Marie Presley. Se pare că schimbarea va rămâne în vigoare indiferent dacă cererea lui Riley Keough va fi aprobată sau nu, deoarece Priscilla Presley a semnat un acord de tranzacție.

Citește și:
Bradley Cooper, dezvăluiri sincere despre lupta cu dependența de alcool: „Am fost foarte norocos'

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people