Priscilla Presley, apariție spectaculoasă la premiera filmului „Priscilla” la Veneția

Priscilla Presley a avut o apariție memorabilă la premiera filmului "Priscilla" de la Festivalul Internațional de Film de la Veneția.

Priscilla Presley, apariție spectaculoasă la premiera filmului "Priscilla" la Veneția

Priscilla Presley a pozat alături de echipa care a dat viață poveștii ei de dragoste în noul film „Priscilla”. Fosta soție a regretatului Elvis Presley a apărut luni la cea de-a 80-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Veneția. Ea a pășit pe covorul roșu alături de regizoarea Priscilla, Sofia Coppola, și de actorii Jacob Elordi și Cailee Spaeny. 

Priscilla Presley, apariție inedită la Veneția

Bazat pe memoriile lui Presley din 1985, „Elvis and Me”, noul film al lui Coppola, în care Elordi, în vârstă de 26 de ani, și Spaeny, în vârstă de 25 de ani, joacă rolul lui Elvis și, respectiv, al Priscillei, spune povestea lor din perspectiva ei. Luni, la o conferință de presă pentru film, Priscilla, în vârstă de 78 de ani, l-a numit pe Elvis „dragostea vieții sale”, chiar dacă a vorbit despre decizia ei de a divorța de celebru în 1972.

sursa: profimedia
sursa: profimedia

„Este foarte dificil să stai și să te uiți la un film despre tine, despre viața ta și despre dragostea ta. Cred că Sofia a făcut o treabă extraordinară, și-a făcut temele. Am vorbit de câteva ori și chiar am pus la dispoziție tot ce am putut pentru ea.”, a declarat ea reporterilor. 

Priscilla nu a apărut inițial pe podium alături de Coppola, Spaeny și Elordi la conferința de presă, dar a luat microfonul atunci când a fost întrebată ce aspecte ale filmului au emoționat-o cel mai mult.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„A fost stilul de viață care a fost atât de dificil pentru mine și cred că orice femeie se poate identifica cu asta. Dar asta nu a stricat relația noastră. Am rămas în continuare foarte apropiați. Și, bineînțeles, o aveam pe fiica noastră și mă asiguram că o vede tot timpul. Era ca și cum nu ne-am fi despărțit niciodată”, și-a amintit Priscilla despre cum ea și Elvis, care a murit la 42 de ani în 1977, și-au gestionat relația după divorț.

În altă parte a conferinței de presă, Coppola, în vârstă de 52 de ani, a spus că se poate pune în locul Priscillei când a fost vorba de întâlnirea cu Elvis Presley în adolescență. „Pot să mă întorc la acea vârstă și îmi amintesc că am fost îndrăgostită de un tip mai în vârstă și de un star rock. Pur și simplu m-am imaginat în punctul ei de vedere”, a declarat ea reporterilor. 

Priscilla Presley a mai menționat în timpul conferinței că s-a întâlnit cu Elvis Presley doar „în gând și în minte” în adolescență. Priscilla, care avea 14 ani când l-a cunoscut pe cântărețul de 24 de ani de atunci, a insistat  că „nu au întreținut niciodată relații sexuale” când au început să se vadă.

„Îi plăcea de mine pentru că eram mai mult o ascultătoare. Elvis își vărsa inima pe mine în toate felurile… iar eu eram persoana care stătea acolo cu adevărat, pentru a-l asculta și pentru a-l consola. Asta a fost cu adevărat legătura noastră. Oamenii cred: ‘Oh, a fost vorba de sex’. Nu este deloc așa. Nu am făcut niciodată sex cu el la acea vreme.”, a declarat Priscilla.

Citește și:
Cum se menține în formă Adelina Pestrițu și care sunt alimentele pe care le evită

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Mai multe din video