Prințul William și Kate Middleton, în căutarea unui nou angajat. Abilitatea rară pe care asistentul privat trebuie să o dețină

Noul angajat al cuplului regal trebuie să cunoască limba galeză.

Prințul William și Kate Middleton, în căutarea unui nou angajat. Abilitatea rară pe care asistentul privat trebuie să o dețină

Prințul William și Kate Middleton sunt în căutarea unui nou asistent secretar privat, ce se va alătura echipei lor de la Palatul Kensington. Potrivit publicației People, fișa postului este cât se poate de amplă și include și câteva calități unice, menite să ajute cuplul regal să-și întărească relația cu Țara Galilor. Astfel, noul angajat trebuie să aibă nu doar abilități excepționale de comunicare și organizare, ci și să cunoască limba galeză.

„Asistentul Secretar Privat pentru Țara Galilor și Regatul Unit va conduce planificarea și livrarea majorității angajamentelor publice ale Altețelor Lor Regale în Țara Galilor, Scoția și Irlanda de Nord și va contribui la dezvoltarea strategiei Casei pentru maximizarea impactului în cele patru națiuni componente ale Regatului Unit, cu un accent deosebit pe Țara Galilor,” se arată în descrierea postului.

Se caută un candidat „cu o capacitate dovedită de a construi relații productive cu o gamă largă de persoane și instituții. Vei avea o abordare proactivă și practică, lucrând într-o echipă mică și agilă, și o înțelegere solidă a comunităților galeze, afacerilor și guvernului.”

Regele Charles a învățat limba galeză înaintea ceremoniei de învestire pentru titlul tradițional de moștenitor al tronului în iulie 1969, cu ajutorul Dr. Edward „Tedi” Millward. Acesta a fost Prinț de Wales timp de 64 de ani, până la moartea Reginei Elisabeta a II-a în 2022. În primul său discurs ca monarh britanic, Regele Charles i-a numit pe William și Kate drept noul Prinț și, respectiv, Prințesă de Wales.

Potrivit People, Prințul William și Prințesa Kate au vizitat Țara Galilor pentru prima dată cu noile lor titluri, la o zi după încheierea perioadei de doliu pentru moartea Reginei Elisabeta a II-a. Steven Bunting, care i-a găzduit pe cei doi la Swansea în timpul vizitei, a spus pentru publicație că William învăța limba națională antică.

„A vorbit despre învățarea galezei și a împărtășit câteva fraze galeze pe care încearcă să le folosească”, a declarat Bunting, conform People.

Recent, Prințul William a lansat programul Homewards, o inițiativă prin care își dorește să pună capăt fenomenului persoanelor fără adăpost. Demersurile viitorului rege vor fi prezentate într-un nou documentar ITV, ce va fi difuzat în această toamnă.

Prințul William a descris programul de cinci ani ca pe o „oportunitate unică” de a crea o schimbare durabilă, continuând astfel moștenirea mamei sale, Prințesa Diana. Potrivit DailyMail.com, documentarul în două părți îl va urmări pe William în timp ce lansează campania Homewards în întreaga țară și va include poveștile oamenilor care nu au în prezent un adăpost sau care s-au confruntat în trecut cu această situație. Vor fi prezentate, de asemenea, personalități cunoscute care susțin programul.

Regizorul Leo Burley a vorbit despre noul documentar al Prințului William, declarând: „În ultimul an, am petrecut timp urmărindu-l pe Prințul William și Fundația Regală în primul an al programului Homewards”.

„Am auzit niște povești incredibil de emoționante de la oameni din întreaga țară care se confruntă cu lipsa unui adăpost. De la persoane fără adăpost din Newport, la familii care locuiesc în cazări temporare în Sheffield și tineri fără adăpost în Aberdeen, documentarul conturează o imagine a fenomenului persoanelor fără adăpost din Marea Britanie de astăzi, colaborând cu mulți oameni care nu s-au așteptat niciodată să experimenteze viața fără un loc pe care să-l numească acasă”, a mai adăugat Burley, potrivit DailyMail.com.

Citește și:
Prințul Harry și Meghan Markle, apariție elegantă la Premiile ESPY. Ducele de Sussex a fost răsplătit cu Premiul Pat Tillman pentru Serviciu

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people