Prințul William și copiii, în noi ipostaze adorabile

Prințul William și copiii săi au pozat pentru imagini pline de emoție și bucurie, publicate recent, cu ocazia Zilei Tatălui. Din poze nu a lipsit o referire la Regina Elisabeta.

Prințul William și copiii, în noi ipostaze adorabile

Prințul William și copiii săi simpatici au pozat pentru câteva imagini pline de bucurie, în fața obiectivului lui Millie Pilkington. Imaginile au fost publicate de Casa Regală cu ocazia Zilei Tatălui, iar fanii s-au bucurat să îi vadă pe cei trei mici prinți într-o asemenea ipostază, alături de viitorul rege al Marii Britanii. Prințul George, în vârstă de 9 ani, Prințesa Charlotte, de 8, și nostimul Prinț Louis, în vârstă de 5 ani, par binedispuși în imaginile care îi înfățișează zâmbind. Întreg grupul pozează relaxat, în ținute casual, deși atent coordonate în funcție de culori, fiecare având elemente vestimentare albastre.

Imaginea cu Prințul William și copiii săi a fost însoțită și de o urare pentru o Zi a Tatălui fericită, iar fanii au observat și o referire la bunica succesorilor la tron, Regina Elisabeta a II-a. Aceasta este chiar locul în care a fost surprinsă imaginea, dat fiind că poza de familie îi arată pe cei patru pe o bancă de pe domeniul Windson, care a fost un cadou pentru Regină la împlinirea vârstei de 90 de ani.

De asemenea, fanii au fost surprinși că Kate Middleton nu apare în imagine alături de Prințul William și copiii pe care îi au împreună, însă familia regală a obișnuit, în timp, publicul cu astfel de fotografii postate pe rețelele sociale cu această ocazie, în ani diferiți. Cu un an în urmă, locatarii de la Palatul Kensington au pozat pentru o imagine similară, atunci fiind surprinși în Iordania, în deșert.

Noile imagini cu Prințul William și copiii apar la scurt timp după ce întreaga familie regală a avut parte de expunere publică cu ocazia unui eveniment istoric: toți au participat la prima serbare Trooping the Colour susținută de tatăl lui William, Regele Charles al III-lea. Cei trei mici moștenitori au defilat, pentru această ocazie, alături de Regina Consoartă Camilla și de mama lor, Kate Middleton, care a făcut o nouă demonstrație de eleganță regală, alegând să poarte o pălărie realizată de Philip Treacy și o rochie verde semnată de Andrew Gn. Cum ne-a obișnuit deja în astfel de ocazii, Prințul Louis a făcut deliciul mulțimilor, cu salutul său de la balconul Palatului Buckingham și cu strâmbăturile deja clasice.

Evenimentul, la care au participat Prințul William și copiii săi, alături de Prințesa Kate și de alți membri de vază ai familiei regale (mai puțin Prințul Harry și soția sa, Meghan Makle) este în fapt o paradă militară care celebrează, totodată, și ziua de naștere a suveranului, și a devenit o tradiție de la inaugurarea sa, în 1748, când a fost susținută pentru prima dată de Regele George al II-lea. Conform obiceiului stabilit de mama sa, Regele Charles a apărut călare, și a inspectat starea soldaților în fața miilor de oameni veniți să îl salute. Prințul William, Prințesa Anne, sora sa, și fratele regelui, Ducele de Edinburgh, l-au urmat călare, purtând uniformele militare clasice, fiecare în funcție de rangul său.

Citește și:
Noi detalii despre divorțul dintre Kevin Costner și Christine Baumgartner. Ce acuzații îi aduce actorul

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people