Prințul William rupe tăcerea! Ce a declarat Prințul de Wales despre zvonurile legate de starea de sănătate a lui Kate Middleton

Kate Middleton a suferit recent o intervenție chirurgicală.

Prințul William rupe tăcerea! Ce a declarat Prințul de Wales despre zvonurile legate de starea de sănătate a lui Kate Middleton

Palatul Kensington a anunțat pe 17 ianuarie că Prințesa de Wales a suferit o operație abdominală. La scurt timp după această declarație, reprezentanții lui Kate Middleton au precizat că Prințesa își dorește ca „informațiile medicale să rămână private”, adăugând că vor „furniza actualizări privind evoluția Alteței Sale Regale doar atunci când vor exista informații noi și semnificative de împărtășit.” Într-o actualizare din 29 ianuarie, Palatul a anunțat că aceasta a fost externată și că „face progrese bune.”

Cu toate acestea, fanii familiei regale și-au exprimat îngrijorarea cu privire la starea de sănătate a lui Kate Middleton, lansând în mediul online diverse terorii ale conspirației, după ce Prințul William și-a anulat participarea la un eveniment public din cauza unor „probleme personale.”

Pentru a pune capăt acestor zvonuri, purtătorul de cuvânt al Prințului de Wales a oferit o declarație rară pentru publicația People.

„(Prințul William) se concentrează pe munca sa, nu pe social media”, a spus reprezentantul Prințului de Wales.

De asemenea, Palatul Kensington a precizat saptamana aceasta că Prințesa de Wales își va relua activitatea după Paște.

„Am fost foarte clari de la început că Prințesa de Wales va reveni după Paște și că Palatul Kensington va furniza actualizări doar atunci când apare ceva semnificativ”, se arată în declarație, potrivit People.

Purtătorul de cuvânt a reiterat că Prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, „se simte bine.”

Kate Middleton și-a petrecut cea mai mare parte a recuperării la Windsor, însă recent s-a mutat alături de cei trei copii ai săi la reședința Anmer Hall, din Norfolk.

„Catherine se recuperează bine. Abia aștepta o schimbare de peisaj și va putea să o ia mai ușor în Norfolk în timp ce copiii se vor relaxa cu William”, a precizat la momentul respectiv o sursă apropiată pentru Daily Mail.

Familia regală britanică traversează o perioadă dificilă, Regele Charles a III-a dezvăluind recent că a fost diagnoscat cu cancer.

„În timpul procedurii recente pentru adenomul de prostată, o problemă separată a fost descoperită. Investigații ulterioare au identificat o formă de cancer. Majestatea Sa a început, de astăzi, un program de tratament regulat, perioadă în care a fost sfătuit de medici să amâne toate îndatoririle publice. În această perioadă Majestatea Sa va continua să-și îndeplinească prerogativele oficiale. Regele este recunoscător echipei medicale pentru intervenția rapidă, posibilă datorită procedurii recente la spital. Regele rămâne pe deplin pozitiv cu privire la tratamentul său și abia așteaptă să revină pe deplin la îndatoririle sale publice cât mai repede cu putință. Majestatea Sa a ales să împărtășească informațiile despre diagnosticul său pentru a preîntâmpina speculațiile și în speranța că poate să ajute la înțelegerea publică pentru toți cei din toată lumea care suferă de cancer”, a transmis într-un comunicat Palatul Buckingham.

Pe 5 februarie, Regele Charles al III-lea și Regina Camilla au fost fotografiați în timp ce plecau cu mașina de la Clarence House, reședința lor din Londra. Aceasta a fost prima apariție a monarhului după ce Palatul Buckingham a anunțat că acesta a fost diagnosticat cu cancer.

Regele Charles al III-lea și Regina Camilla le-au zâmbit și le-au făcut cu mâna celor prezenți la Clarence House, în timp ce se îndreptau spre Palatul Buckingham, de unde ar fi călătorit apoi cu elicopterul către Sandringham House.

La scurt timp după ce diagnosticul Regelui Charles al III-lea a fost făcut public, Prințul Harry a zburat către Marea Britanie. Se pare ca cei doi au avut o întâlnire care a durat aproximativ 45 de minute. De asemenea, Regele Charles al III-lea a făcut în ultimele luni călătorii frecvente la Castelul Windsor pentru a petrece timp cu Prințul William, a relatat The Sun, precizând că tatăl și fiul au devenit mai apropiați.

Citește și:
Drama Sussex continuă: Harry și Meghan răspund tăios criticilor

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people