Prințul William, protagonistul unui nou documentar. Ce a precizat Casa Regală Britanică

În această toamnă, Prințul William va lansa un nou documentar.

Prințul William, protagonistul unui nou documentar. Ce a precizat Casa Regală Britanică

Prințul William a lansat programul Homewards, o inițiativă prin care își dorește să pună capăt fenomenului persoanelor fără adăpost. Demersurile viitorului rege vor fi prezentate într-un nou documentar ITV, ce va fi difuzat în această toamnă.

Prințul William a descris programul de cinci ani ca pe o „oportunitate unică” de a crea o schimbare durabilă, continuând astfel moștenirea mamei sale, Prințesa Diana. Potrivit DailyMail.com, documentarul în două părți îl va urmări pe William în timp ce lansează campania Homewards în întreaga țară și va include poveștile oamenilor care nu au în prezent un adăpost sau care s-au confruntat în trecut cu această situație. Vor fi prezentate, de asemenea, personalități cunoscute care susțin programul.

Regizorul Leo Burley a vorbit despre noul documentar al Prințului William, declarând: „În ultimul an, am petrecut timp urmărindu-l pe Prințul William și Fundația Regală în primul an al programului Homewards”.

„Am auzit niște povești incredibil de emoționante de la oameni din întreaga țară care se confruntă cu lipsa unui adăpost. De la persoane fără adăpost din Newport, la familii care locuiesc în cazări temporare în Sheffield și tineri fără adăpost în Aberdeen, documentarul conturează o imagine a fenomenului persoanelor fără adăpost din Marea Britanie de astăzi, colaborând cu mulți oameni care nu s-au așteptat niciodată să experimenteze viața fără un loc pe care să-l numească acasă”, a mai adăugat Burley, potrivit DailyMail.com.

Recent, Prințul William a oferit noi informații despre starea de sănătate a Prințesei de Wales, în timp ce a dezvăluit că soției sale „i-ar fi plăcut” să participe cu el la un eveniment de aniversare a Zilei Z. Prințul de Wales s-a alăturat Regelui Charles al III-lea și Reginei Camilla la evenimentul care a avut loc luna trecută în Portsmouth.

După ce a ținut un discurs emoționant în fața veteranilor și a unor politicieni de frunte, Prințul William s-a întâlnit cu membrii publicului, inclusiv cu un erou de război care a întrebat de soția sa, în contextul în care aceasta se află în mijlocul unui tratament împotriva cancerului. În imaginile postate pe X, Prințul William este văzut spunându-i: „Se simte mai bine, mulțumesc. I-ar fi plăcut să fie aici astăzi”.

Kate Middleton a fost surprinsă recent în public, pe fondul tratamentului împotriva cancerului. Prințesa de Wales a rămas departe de ochii publicului de când și-a anunțat diagnosticul de cancer în martie, în timp ce face chimioterapie. Cu toate acestea, publicația PEOPLE a raportat că Middleton a fost văzută recent în oraș cu familia ei, dar și singură.

Între timp, Palatul Buckingham a primit „zeci de mii” de urări de bine pentru Kate Middleton prin intermediul scrisorilor și al cadourilor, relatează Daily Mail. Pe 20 mai, Royal Foundation Business Taskforce for Early Childhood a publicat un nou raport referitor la inițiativa Prințesei de Wales care încurajează companiile să creeze condițiile potrivite pentru a ajuta părinții și copiii lor, parte a activității sale regale axate pe importanța primilor cinci ani din viața unui copil.

Deși Kate Middleton a fost „ținută complet la curent” cu privire la progresul proiectului, ultimul anunț nu este un semn de revenire la muncă. Nu se așteaptă ca ea să se întoarcă la îndatoririle regale până când nu va primi undă verde pentru a face acest lucru din partea echipei sale medicale, spun sursele de la palat.

Citește și:
Prințul Harry, dezvăluiri dureroase despre moartea mamei sale, Prințesa Diana: „Să te convingi că persoana pe care ai pierdut-o…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people