Prințul William, noi detalii despre starea de sănătate a lui Kate Middleton

Prințul William a oferit noi detalii despre starea curentă de sănătate a soției sale, Kate Middleton.

Prințul William, noi detalii despre starea de sănătate a lui Kate Middleton

Prințul William a oferit noi informații despre starea de sănătate a soției sale, Kate Middleton, pe fondul luptei sale continue împotriva cancerului. În timpul vizitei sale în nordul Angliei, o admiratoare l-a întrebat pe Prințul de Wales, în vârstă de 41 de ani, cum se simt soția sa și cei trei copii ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, în urma veștilor despre diagnosticul de cancer.

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Kate Middleton

„Vă supărați dacă vă întreb ce mai fac soția și copiii dumneavoastră?”, a întrebat un fan îngrijorat, care era îmbrăcat în drapelul britanic, potrivit unei înregistrări video care circulă online. Prințul William a răspuns cu amabilitate: „Toți fac bine, da, mulțumesc. Toți fac bine”, în timp ce o mângâia cu amabilitate pe umăr pe femeie.

sursa: Profimedia

Femeia a cerut apoi mai multe clarificări despre Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, adăugând: „Adică, evident, Catherine…”, la care William a spus: „Da, cu toții ne descurcăm bine”.

Viitorul rege a făcut o plimbare spontană în timpul unei vizite la James’ Place Newcastle, un centru de prevenire a sinuciderilor în rândul bărbaților din orașul Newcastle-Upon-Tyne. În urmă cu aproape două săptămâni, Prințul William a revenit la îndatoririle publice pentru prima dată de când a fost dezvăluit diagnosticul de cancer al lui Kate Middleton.

Pe 18 aprilie, Prințul de Wales a mers la organizația caritabilă pentru alimente Surplus to Supper din Surrey, unde a stat de vorbă cu voluntarii și a dat o mână de ajutor în bucătărie. Expertul regal Richard Fitzwilliams a declarat pentru The Sun la scurt timp după aceea că apariția lui William a fost un indiciu că familia regală revine la un anumit sentiment de normalitate.

„Membrii familiei regale își dau seama că fiecare lucru pe care îl fac trimite un mesaj într-un fel sau altul”, a declarat expertul regal pe 20 aprilie, adăugând: „Dacă Catherine ar fi fost acolo, ar fi fost fantastic, dar nimeni nu se așteaptă la asta”.

Prințesa de Wales își continuă tratamentul

Kate Middleton a șocat fanii din întreaga lume pe 22 martie, când a dezvăluit că are cancer, pe care l-a descoperit după ce a suferit o operație abdominală majoră în ianuarie: „Sperăm că veți înțelege că, în calitate de familie, avem acum nevoie de timp, spațiu și intimitate în timp ce îmi termin tratamentul. Munca mea mi-a adus întotdeauna un sentiment profund de bucurie și aștept cu nerăbdare să mă întorc când voi putea, dar pentru moment trebuie să mă concentrez pe o recuperare completă”, a declarat atunci Prințesa de Wales într-un mesaj video emoționant.

Așa cum era de așteptat, Middleton a lipsit apoi de la slujba din duminica de Paște a familiei regale, deoarece a continuat să facă chimioterapie și tratamente pentru boala sa. De asemenea, se pare că a petrecut ceva timp cu familia ei la o casă de vacanță din Norfolk, Anglia, în timp ce se recupera. Forma exactă de cancer cu care se luptă Kate Middleton sau stadiul în care se află rămâne necunoscută.

Citește și:
Ce a dezvăluit Alina Eremia despre nuntă la câteva luni de când s-a logodit cu Edi Barbu: „Am în plan să devin mămică…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people