Prințul William a primit cadouri speciale pentru Kate Middleton în mijlocul tratamentului împotriva cancerului

Prințul William a primit o serie de cadouri cu semnificație aparte pentru soția sa, Kate Middleton, diagnosticată cu cancer.

Prințul William a primit cadouri speciale pentru Kate Middleton în mijlocul tratamentului împotriva cancerului

Prințul William s-a întors acasă de la cel mai recent angajament regal cu daruri pentru Kate Middleton, pe fondul tratamentului ei împotriva cancerului. Pe 25 aprilie, Prințul de Wales a plecat de la Liceul St. Michael’s Church of England încărcat cu o serie de cadouri pentru soția sa, care a anunțat pe 22 martie că urmează un tratament de chimioterapie.

Prințul William a primit cadouri speciale pentru soția sa, Kate Middleton

Kerry Whitehouse, responsabilul principal pentru sănătatea mintală din școală, a declarat pentru PEOPLE că printre cadouri s-au numărat un joc Lego cu floarea-soarelui, deoarece „construirea de lucruri este terapeutică, iar floarea-soarelui reprezintă fericirea, pozitivitatea și puterea” și semințe de floarea-soarelui „pentru a semăna lucruri de pozitivitate”.

„Nu am vrut să dăruim flori, ci ceva semnificativ care să reprezinte tema zilei. Ne-a mulțumit și a spus că jocul de lego va merge bine în casă”, spune Whitehouse, referindu-se la excursia axată pe sănătatea mintală.

Potrivit oficialului școlii, ei i-au dăruit Prințesei de Wales o stea de mare croșetată, „care vine cu povestea despre cum să faci o diferență pentru alții”, și câte ceva pentru cei trei copii ai ei, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Prințul William a primit „viermi de bunăstare” croșetați pentru copii și cărți de pozitivitate scrise pentru ei care implică valuri de emoții. În urmă cu ceva timp, Prințesa Kate a declarat, în timpul unui eveniment pentru campania sa „Shaping Us” din noiembrie 2023, că Prințul Louis și colegii săi de clasă au folosit o „roată a sentimentelor” la școală pentru a-i ajuta să-și descrie emoțiile.

În ceea ce privește restul cadourilor, Whitehouse a adăugat că a existat, de asemenea, o pungă de „positivitea” cu ceai și un mesaj de a petrece timp cu prietenii, plus noua mascotă țestoasă a școlii, care „se concentrează pe înotul împotriva curentului și pe presiunea pe care bărbații o simt uneori pentru a acționa într-un anumit fel”.

Prințul de Wales s-a întors la atribuțiile regale

Vizita la școală a Prințului William centrată pe bunăstarea elevilor (care a pornit de la un elev de 12 ani, pe nume Freddie, care a scris o scrisoare Prințului și Prințesei de Wales, invitându-i să le vadă munca) vine după ce a stat departe de ochii publicului timp de câteva săptămâni, după anunțul privind starea de sănătate a Prințesei de Wales. Aceasta a anunțat că își va lua timp pentru a petrece cu familia sa, în timp ce cei trei copii ai lor se aflau în vacanță școlară.

La întoarcerea sa la îndatoririle regale, săptămâna trecută, la o organizație caritabilă de distribuire de alimente, Prințul William a primit cărți pentru Kate Middleton și Regele Charles, care urmează, de asemenea, un tratament împotriva cancerului.

„Oh, niște cărți, sunteți foarte amabili. Mulțumesc foarte mult”, i-a spus prințul William voluntarului Rachel Candappa într-o înregistrare video transmisă pe X de Lizzie Robinson de la ITV.

Citește și:
Noi detalii despre afacerea lui Meghan Markle. Ce produse se vor regăsi pe site-ul companiei

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people