Prințul Louis, în mijlocul unei controverse. Eroarea de Photoshop de pe felicitarea de Crăciun a familiei regale: „Sunt chiar reali?”

Prințul Louis a fost victima unei erori de Photoshop în fotografia de Crăciun a familiei.

Prințul Louis, în mijlocul unei controverse. Eroarea de Photoshop de pe felicitarea de Crăciun a familiei regale: "Sunt chiar reali?"

Prințul Louis pare să fie victima unei erori de Photoshop pe felicitarea de Crăciun a familiei regale din acest an. Fanii foarte atenți au observat că prințului de 5 ani îi lipsește degetul mijlociu de pe mâna care se sprijină pe scaunul surorii sale, Prințesa Charlotte.

Prințul Louis a fost victima unei erori de Photoshop

Felicitarea de Crăciun de anul acesta a familiei regale britanice vine cu o eroare de Photoshop. Prințul Louis a rămas fără un deget în fotografie. În schimb, i se văd doar indexul, inelarul și degetul mic. De asemenea, unii internauți au susținut că, în imagine, mai există o eroare de Photoshop.

„Prințului Louis îi lipsește degetul, de asemenea, au Photoshopat piciorul altcuiva pe al lui 😒 Sper cu siguranță că contribuabilii nu au plătit pentru asta”, a scris un fan pe Twitter. „Prințului Louis îi lipsește degetul mijlociu și picioarele sale arată ciudat”, a observat un altul. „Copiii Prințului William sunt chiar reali sau sunt falși? De ce Louis nu are un deget și uitați-vă la piciorul lui Louis, ambele picioare nu arată similar”, a remarcat un al treilea utilizator de Twitter. Un alt observator a glumit că degetul lui Louis „a fost amputat” în „procesul de editare greu”.

Înainte ca fanii să observe potențiala eroare de editare, nu s-au putut abține să nu se bucure de cât de „maturi” arătau cei trei copii ai Prințului William și ai lui Kate Middleton. Prințesa de Wales, în vârstă de 41 de ani, și fiica ei au purtat blugi pentru ședința foto, în timp ce cei doi băieți și tatăl lor au purtat pantaloni negri.

Felicitarea de Crăciun a familiei regale a fost lansată la scurt timp după apariția cărții bombă a jurnalistului Omid Scobie, „Endgame”, care susținea, printr-o greșeală de tipar, că Middleton a fost una dintre persoanele din familia regală care și-au exprimat îngrijorarea cu privire la culoarea pielii primului născut al Prințului Harry și al lui Meghan Markle, Prințul Archie.

Kate Middleton, acuzată de rasism

Nici Middleton și nici Prințul de Wales, în vârstă de 41 de ani, nu au abordat public biografia regală, care îl numește, de asemenea, pe Regele Charles al III-lea ca fiind celălalt membru al familiei regale care a făcut remarci „rasiste”. Cu toate acestea, o sursă a susținut că William și tatăl lui, în vârstă de 75 de ani, au plănuit să se întâlnească pentru a discuta un plan privind modul în care să gestioneze acuzațiile, inclusiv o potențială acțiune în justiție.

„Se poartă discuții și vom continua aceste discuții săptămâna aceasta. Vor fi purtate conversații și deciziile vor fi luate cu grijă, timp și profesionalism, mai degrabă decât grăbite într-un weekend.”, a declarat o persoană din interiorul familiei regale pentru Telegraph.

Cartea lui Scobie, „Endgame: Inside the Royal Family and the Monarchys Fight for Survival”, a reamintit cum Meghan Markle, în vârstă de 42 de ani, i-a scris scrisori private lui Charles cu privire la conversațiile tulburătoare” pe care el și Kate Middleton le-au avut despre fiul ei.

Citește și:
Irina Shayk, declarații oneste despre rolul de mamă și relația cu Bradley Cooper

FOTO: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people