Prințul Louis a împlinit șase ani. Cum a fost fotografiat mezinul familiei chiar de mama sa, Kate Middleton

Familia regală a sărbătorit ieri ziua de naștere a Prințului Louis.

Prințul Louis a împlinit șase ani. Cum a fost fotografiat mezinul familiei chiar de mama sa, Kate Middleton

Prințul Louis a împlinit pe 23 aprilie, șase ani. Cu această ocazie, Kate Middleton și Prințul William au dezvăluit o nouă imagine cu mezinul familiei. Fotografia, în care Louis radiază de fericire în timp ce stă întins pe o pătură în iarbă, a fost făcută chiar de mama sa, Prințesa de Wales.

La mulți ani cu ocazia împlinirii a 6 ani, Prinț Louis! Vă mulțumim pentru toate urările frumoase de astăzi”, a scris cuplul în descrierea imaginii.

Deși ziua de naștere a Prințului Louis este un motiv de bucurie, familia regală trece prin momente grele, Kate Middleton dezvăluind recent că a fost diagnosticată cu cancer. Prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, a anunțat că urmează o „chimioterapie preventivă” pentru o formă de cancer nedezvăluită, descoperită în timpul unei intervenții chirurgicale abdominale. Recuperarea acesteia „decurge bine”, spune un expert care afirmă că recentele apariții publice ale Prințului William sunt menite să semnaleze faptul că familia regală revine la o stare de normalitate.

Prințul William, în vârstă de 41 de ani, a revenit recent la responsabilitățile sale, participând la un eveniment caritabil de distribuire de alimente din Surrey, Anglia. Viitorul rege a fost văzut, de asemenea, urmărind un meci de fotbal cu fiul său cel mare, Prințul George, în vârstă de 10 ani.

Ambele ieșiri au fost concepute în mod deliberat pentru a reasigura publicul că recuperarea Prințesei Kate decurge conform planului și că aceasta face progrese constante, potrivit expertului regal Richard Fitzwilliams.

„Membrii familiei regale își dau seama că fiecare lucru pe care îl fac trimite un mesaj într-un fel sau altul.”, a declarat el pentru The Sun. „A trimis acest mesaj că unele lucruri se desfășoară, mai mult sau mai puțin în mod normal”.

Un apropiat al familiei regale a dezvăluit recent pentru publicatia People că Prințul George, în vârstă de 10 ani, Prințesa Charlotte, în vârstă de 8 ani, și Prințul Louis, în vârstă de șase ani, o ajută foarte mult pe mama lor în această perioadă dificilă.

„Te înduioșează rezistența extraordinară a copiilor. Să se distreze împreună atunci când pot este foarte important. Copiii sunt în centrul lumii lor”.

După ce mulți s-au întrebat de ce Prințul William nu a apărut alături de Kate Middleton în video-ul în care aceasta a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer, surse apropiate familiei regale au dezbătut acest subiect, mărturisind că a fost alegerea Prințesei de Wales.

„Este un mesaj al Prințesei despre sănătatea ei și a vrut să transmită mesajul singură”, a declarat o sursă de la palat pentru People.

Persoana din interior a mai spus si că Prințesa Kate a precizat că soțul său „a susținut-o pe tot parcursul” acestei perioade.

„William este extrem de mândru de soția sa pentru curajul și puterea de care a dat dovadă nu doar în această săptămână, ci încă de la operația ei din ianuarie”, a mai adăugat sursa. „Acum, mai mult ca oricând, el se concentrează să se asigure că soția sa are intimitatea de care are nevoie pentru a se recupera complet”.

„Ea și Prințul aveau nevoie de timp pentru a procesa vestea, ea avea nevoie de timp pentru a se recupera după operație și avea nevoie de timp pentru a le spune copiilor. Aceasta a fost forța motrice”, a mai explicat sursa, potrivit People.

Citește și:
Meghan Markle și Prințul Harry revin pe Netflix. Ce seriale vor lansa Ducii de Sussex

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people