Prințul Louis a împlinit 5 ani. Noi imagini adorabile cu fiul Prinților de Wales

Prințul Louis, al patrulea succesor la tronul Marii Britanii, a împlinit 5 ani.

Prințul Louis a împlinit 5 ani. Noi imagini adorabile cu fiul Prinților de Wales

Prințul Louis a împlinit cinci ani. Pentru a marca evenimentul, Prințul William și Kate Middleton au dezvăluit două poze adorabile cu mezinul familiei, realizate de fotograful Millie Pilkington. Prima dintre acestea ni-l prezintă pe Louis zâmbind larg în fața camerei de fotografiat, iar cea de-a doua surprinde un moment amuzant cu micuțul, care este împins într-o roabă de mama sa, Kate Middleton.

„Cineva împlinește mâine 5 ani… La mulți ani fericiți Prințului Louis”, a fost mesajul transmis de Prințul William și Kate Middleton pe rețelele sociale.

Familia regală britanică are parte în această perioadă de o serie de evenimente importante. Pe 2 mai, Prințesa Charlotte va împlini opt ani, iar pe 6 mai va avea loc încoronarea Regelui Charles la Westminster Abbey.

Recent, Palatul Buckingham a anunțat că Prințul George, în vârstă de 9 ani, va fi unul dintre Pajii de Onoare ai Regelui la viitoarea încoronare a Regelui Charles al III-lea, în vârstă de 74 de ani, și a soției sale, Regina Camilla, în vârstă de 75 de ani. Alături de George va fi Lordul Oliver Cholmondeley, în vârstă de 13 ani, ai cărui părinți sunt prieteni apropiați ai Regelui și ai Prințului William.

Ceilalți doi paji sunt Maestrul Ralph Tollemache, în vârstă de 12 ani, fiul finului Regelui, Edward Tollemache, și Lordul Oliver Cholmondeley, în vârstă de 13 ani, al cărui tată este Lordul de onoare al Regelui Charles al III-lea. De asemenea, alți patru băieți vor participa în calitate de Paji pentru Regina Camilla.

„De-a lungul serviciului de încoronare din 6 mai, Majestățile Lor vor fi asistate fiecare de patru Paji de Onoare. Aceștia vor face parte din procesiunea prin naosul Westminster Abbey.”, a precizat Palatul într-un comunicat.

Gemenii fiicei Camillei vor participa la ceremonie, precum și Maestrul Freddy Parker-Bowles, nepotul ei. Ei nu sunt singurii tineri din familia noii regine care vor avea un rol principal. Maestrul Arthur Elliot, în vârstă de 11 ani, va lua parte la ceremonia solemnă de pe data de 6 mai.

Regele Charles și Camilla Parker-Bowles și-au făcut prima apariție publică împreună în 1999, după petrecerea de 50 de ani a lui Annabel Elliot, cumnata lui Charles. Palatul a făcut publică și invitația oficială, confirmând că încoronarea va avea loc pe 6 mai 2023, la biserica Abbey Church of Westminster. Potrivit site-ului familiei regale, peste 2.000 de invitații vor fi trimise prin poștă.

Invitația, care a fost concepută de artistul heraldic Andrew Jamieson, îl prezintă pe Omul Verde, o figură străveche din folclorul britanic, care simbolizează în mod corespunzător primăvara și renașterea, pentru a celebra noua domnie. Palatul a publicat, de asemenea, o nouă fotografie a cuplului, care s-a căsătorit în 2005.

La evenimentul istoric va participa și Printul Harry, care nu va fi însă însoțit de soția sa. Motivul oficial pentru care participarea lui Meghan Markle la încoronarea regelui nu este posibilă ar fi acela că în respectiva zi este aniversarea de patru ani a Prințului Archie, fiul ducilor, așa încât acesta va fi celebrat acasă doar de mama lui și de sora lui, Lilibet. O sursă apropiată a cuplului a declarat pentru publicația People că Harry și-a dorit să își susțină tatăl în acel moment, în ciuda conflictelor dintre ei.

Citește și:
Kate Middleton, imagine emoționantă de Ziua Mamei, alături de cei 3 copii

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people