Prințul Harry și Meghan Markle, în mijlocul unei noi controverse. Motivul pentru care au fost criticați dur

Prințul Harry și Meghan Markle sunt acuzați că se folosesc de titlurile lor regale pentru a-și promova activitatea în Statele Unite ale Americii.

Prințul Harry și Meghan Markle, în mijlocul unei noi controverse. Motivul pentru care au fost criticați dur

Prințul Harry și Meghan Markle sunt criticați pe internet pentru că și-au folosit titlurile regale și stema pe noul lor site, deși au renunțat la funcție în urmă cu patru ani. Fostele site-uri ale cuplului, Sussexroyal.com și Archewell.com, fuseseră folosite pentru a pune la curent publicul cu eforturile lor filantropice.

Prințul Harry și Meghan Markle au stârnit discuții pe internet

Acum ambele pagini redirecționează vizitatorii către Sussex.com, recent lansat, pe care se poate citi: „The Office of Prince Harry & Meghan The Duke and Duchess of Sussex” sub stema Regatului Unit. Mai mulți critici au apelat la rețelele de socializare pentru a le reproșa celor doi că se „agață” de viața lor din trecut după ce au părăsit Marea Britanie și s-au mutat în 2020 în Montecito, California, unde locuiesc împreună cu cei doi copii ai lor, Prințul Archie, 4 ani, și Prințesa Lilibet, 2 ani.

sursa: Sussex.com
sursa: Sussex.com

„Harry și Meghan *încă* se numesc ‘familia Sussex'”, a scris un internaut pe Twitter. „Și-au abandonat datoria față de această țară, ne-au insultat poporul și istoria, și-au bătut joc de tradițiile noastre & au subminat monarhia noastră”. „Un rezumat perfect al acestor doi agățați de titlu!”, a răspuns o a doua persoană. „Dezbrăcați-i pe escroci de titlurile lor, ar fi trebuit de mult timp”, a scris un internaut. „Umm, acești doi nătărăi își dau seama că nu sunt „Sussex”, nu-i așa? Îndrăzneala de a cumpăra http://Sussex.com, și de a include o stemă regală, deși îi urăsc pe membrii familiei regale, este ridicolă”, a scris un alt utilizator pe Twitter. „Înregistrarea http://Sussex.com este un nou nivel scăzut chiar și pentru escrocii noștri de clasă mondială. Când toate celelalte eșuează, să ne întoarcem la comercializarea legăturilor noastre regale. Familia Regală trebuie să fie îngrozită de această comercializare grosolană a monarhiei lor milenare.”, a adăugat un altul.

Alții, însă, i-au luat apărarea Prințului Harry și a soției sale, susținând că au tot dreptul de a-și folosi titlurile pe propriul site așa cum doresc: „Ei rămân Ducele & Ducesa de Sussex. Este titlul lor, până când cineva, undeva, decide altfel”, a subliniat un fan. „Da, este un titlu care le-a fost dat de Regină. Au fost alungați din țară din cauza presei… Sunt britanică, nu m-au insultat pe mine, istoria mea sau tradițiile mele”, a scris un al doilea apărător. „Totuși, ei sunt literalmente Ducii de Sussex. Dacă nu cumva nu sunteți de acord cu Familia Regală?”, a intervenit un altul.

O sursă apropiată cuplului a fost de acord, declarând luni pentru Daily Mail: „Prințul Harry și Meghan sunt Ducele și Ducesa de Sussex. Acesta este un fapt. Este numele lor de familie”.

Noul lor site web include fotografii noi ale lui Harry, în vârstă de 39 de ani, și Meghan, de 42 de ani, precum și biografii care descriu activitatea lor de advocacy și de caritate. Profilul lui Markle o descrie ca fiind „feministă și campioană a drepturilor omului și a egalității de gen” și menționează rolul ei în „Suits”, precum și blog-ul său de lifestyle, The Tig, care a fost închis în urmă cu câțiva ani.

Între timp, biografia lui Harry descrie serviciul său militar și detaliază modul în care a fondat Jocurile Invictus și a fost numit director de impact al BetterUp. Site-ul are, de asemenea, pagini dedicate activității lor nonprofit, inclusiv Fundația Archewell.

Citește și:
Lidia Buble, surprinsă în ipostaze romantice alături de iubitul ei, Horațiu Nicolau. Gestul elegant făcut de omul de afaceri

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people