Prințul Harry și Meghan Markle, apariție elegantă la Premiile ESPY. Ducele de Sussex a fost răsplătit cu Premiul Pat Tillman pentru Serviciu

Prințul Harry a fost răsplătit pentru munca depusă la Jocurile Invictus, un eveniment sportiv pe care l-a fondat în 2014.

Prințul Harry și Meghan Markle, apariție elegantă la Premiile ESPY. Ducele de Sussex a fost răsplătit cu Premiul Pat Tillman pentru Serviciu

Meghan Markle și Prințul Harry au participat la Premiile ESPY, care au avut loc la Dolby Theatre din Los Angeles. Deși celebrul cuplu nu a pășit pe covorul roșu, cei doi au fost fotografiați în sală înainte de începerea evenimentului. Prințul Harry, în vârstă de 39 de ani, a purtat un costum clasic negru, în timp ce soția sa, Meghan Markle, în vârstă de 42 de ani, a ales o rochie albă pe care a asortat-o cu sandale negre cu barete, o brățară, cercei cu diamante și verigheta de la Harry.

Potrivit Page Six, luna trecută, ESPN a anunțat că Prințul Harry va fi unul dintre câștigătorii acestei distincții importante.

„Este privilegiul nostru să recunoaștem trei indivizi incredibili — Steve Gleason, Dawn Staley și Prințul Harry”, a declarat Kate Jackson, vicepreședinta de producție la ESPN. „Aceste persoane și-au folosit platformele pentru a schimba lumea și pentru a o face mai incluzivă pentru comunitățile marginalizate și suferinde, demonstrând o reziliență incredibilă, pozitivitate și perseverență, și suntem încântați să le sărbătorim la ESPYS 2024.”

Prințul Harry a servit în armata britanică în Afganistan și a fondat Jocurile Invictus în 2014, un eveniment sportiv internațional pentru militari și veterani răniți, accidentați și bolnavi. Cu toate acestea, mulți s-au arătat nemulțumiți de alegerea ESPN.

Conform Page Six, mama eroului american Pat Tillman, după care este numit premiul, Mary Tillman, a afirmat că rețeaua nu a consultat-o niciodată în legătură cu acordarea premiului Prințului Harry. „Sunt șocată că au selectat un individ atât de controversat și dezbinător pentru a primi premiul”, a declarat Mary pentru Daily Mail. „Există alți oameni mult mai potriviți. Există persoane care lucrează în comunitatea veteranilor și fac lucruri remarcabile pentru a-i ajuta”, a adăugat ea.

În plus, și analistul ESPN, Pat McAfee, a criticat decizia de a-l onora pe Harry, afirmând că rețeaua „încearcă să supere oamenii” cu această alegere controversată. „Ăsta este de fapt cel mai jenant lucru pe care l-am văzut în viața mea”, a spus el, potrivit Page Six.

Meghan Markle și Prințul Harry vor reveni curând pe Netflix. Archewell Productions, compania Ducilor de Sussex, a dezvăluit în primăvară că două noi seriale de non-ficțiune se află în „primele etape” de producție.

Primul dintre acestea va „celebra bucuriile gătitului și grădinăritului, ale divertismentului și ale prieteniei.” Show-ul va fi regizat de Michael Steed, care a lucrat la Anthony Bourdain: Parts Unknown, Meghan Markle va fi producătoarea executivă, iar Leah Hariton, care a lucrat la producția emisiunii culinare Selena + Chef de pe HBO, va fi showrunner-ul.

Potrivit People, cel de-al doilea serial va „oferi telespectatorilor un acces fără precedent la lumea polo-ului profesionist”, un sport pe care Prințul Harry îl practică de zeci de ani.

„Serialul va dezvălui și latura aspră și pasională a sportului, surprinzând jucătorii și toate eforturile necesare pentru a concura la cel mai înalt nivel”, se arată într-un comunicat de presă.

Ducele și Ducesa de Sussex vor fi producătorii executivi ai proiectului, în timp ce Miloš Balać va ocupa rolul de showrunner. Titlurile și datele de lansare pentru cele două show-uri vor fi anunțate în lunile următoare.

Prințul Harry și Meghan Markle au semnat în septembrie 2020 un acord pe mai mulți ani cu Netflix. În baza acestui contract, compania lor de producție, Archewell Productions, trebuie să realizeze documentare, lungmetraje, reality show-uri și programe pentru copii în exclusivitate pentru platforma de streaming. La vremea respectivă, surse citate de presa de peste ocean susțineau că acest parteneriat ar putea valora chiar și 150 de milioane de dolari.

Citește și:
Regele Felipe al VI-lea și Regina Letizia a Spaniei, ipostază emoționantă la absolvirea fiicei lor, pe fondul zvonurilor de infidelitate

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people