Prințul George și Prințesa Charlotte, alături de familie la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. De ce Prințul Louis nu a fost prezent

Prințul William și Kate Middleton au decis că cei doi copii ai lor, Prințul George și Prințesa Charlotte, sunt suficient de mari pentru a participa la înmormântarea străbunicii lor, Regina Elisabeta a II-a. Prințesa de Wales a spus că fiul lor cel mic, Louis, este „prea tânăr” pentru a participa la ceremonii.

Prințul George și Prințesa Charlotte, prezenți la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a

William și Kate au decis că George și Charlotte sunt „pregătiți” să meargă la înmormântarea Reginei, dar Louis este „prea mic”, cei doi strănepoți ajungând la slujbă într-o mașină alături de mama lor și Camilla. Seara trecută a fost confirmat faptul că Prințul și Prințesa de Wales îi vor aduce pe George, în vârstă de nouă ani, și Charlotte, în vârstă de șapte ani, la ceremonie, sursele spunând că a fost o „decizie colectivă a familiei”.

„În calitate de părinți, ei s-au gândit, desigur, îndelung dacă cei doi copii ai lor ar trebui să-i însoțească. Bineînțeles că Louis este prea mic, dar ei cred că George și Charlotte sunt pregătiți pentru asta”, a declarat o sursă apropiată familiei regale.

Acest eveniment are loc după ce anul trecut au fost prezenți la funeraliile Prințului Philip, străbunicul lor, și le va da ocazia de a-și lua rămas bun de la Majestatea Sa, pe care o numeau cu afecțiune „Gan Gan”. Cei doi le-au însoțit pe mama lor, Kate, și pe Regina consoartă, Camilla, cu o mașină până la Westminster Abbey, în loc să meargă pe jos pe toată lungimea traseului procesiunii. Ei s-au alăturat apoi procesiunii când aceasta a ajuns și și-au însoțit părinții și alți membri ai familiei regale în mersul pe jos în spatele sicriului străbunicii lor până în abație.

Cum au reacționat strănepoții Reginei Elisabeta a II-a la moartea monarhului

Prințesa de Wales a dezvăluit cum fac față copiii ei la știrea privind moartea străbunicii lor, Regina. Vorbind cu guvernatorul general al Australiei la o recepție organizată pentru demnitarii Commonwealth-ului înainte de înmormântarea Reginei, Kate a explicat că Louis pune întrebări și se străduiește să înțeleagă. David Hurley și-a amintit conversația cu Kate, spunând că aceasta a dezvăluit că fiul ei cel mare, Prințul George, „își cam dă seama acum cât de importantă a fost străbunica lui și ce se întâmplă”.

Pe de altă parte, Louis a întrebat dacă vizita de vară a familiei la castelul Balmoral va fi în continuare așa cum și-o amintește.

„Cel mai mic pune acum întrebări de genul: ‘Crezi că vom mai putea juca aceste jocuri când vom merge la Balmoral’ și lucruri de genul acesta, pentru că ea nu va fi acolo?'”, a spus Hurley.

Săptămâna trecută, vorbind cu oamenii veniți să aducă un omagiu Reginei, Prințesa de Wales a dezvăluit că Prințul George „înțelege pierderea” străbunicii sale, în timp ce frații săi mai mici, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, „mai puțin”.

Citește și:
Kate Middleton și Prințul William, prima apariție de cuplu în calitate de Prinț și Prințesă de Wales

FOTO: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people