Prințul Gabriel al Suediei, apariție inedită într-un nou portret publicat cu ocazia împlinirii vârstei de 5 ani

Prințul Gabriel al Suediei a împlinit vârsta de 5 ani, iar familia regală a marcat evenimentul printr-un portret superb.

Prințul Gabriel al Suediei, apariție inedită într-un nou portret publicat cu ocazia împlinirii vârstei de 5 ani

Prințul Gabriel, fiul Prințesei Sofia și al Prințului Carl Philip al Suediei, a împlinit 5 ani, iar părinții săi au sărbătorit ocazia cu un nou portret adorabil împărtășit pe pagina lor de Instagram. Purtând un pulover alb cu detalii roșii și albastre și având părul său blond pieptănat frumos, Gabriel oferă un zâmbet dulce în timp ce stă într-o grădină.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prinsparet (@prinsparet)

Prințul Gabriel al Suediei a împlinit 5 ani

Prințul Carl Philip, fiul regelui Carl al XVI-lea Gustaf al Suediei și al reginei Silvia, și prințesa Sofia sunt părinții a trei băieți. Prințul Gabriel are un frate mai mare, Prințul Alexander, în vârstă de 6 ani, iar mezinul familiei, Prințul Julian, a împlinit 1 an în luna martie.

Familia regală, într-un portret superb

În luna iulie, cuplul regal a împărtășit o fotografie de familie, urându-le urmăritorilor de pe Instagram o vară minunată. Imaginea îl arată pe Prințul Alexander stând în brațele mamei Prințesei Sofia, în timp ce Prințul Carl Philip îi ține în brațe pe Prințul Gabriel și pe Prințul Julian pe fundalul unui câmp de flori.

Regele Carl al XVI-lea Gustaf a anunțat în octombrie 2019 că a decis să le retragă titlurile de Alteță Sa/Înalțimea Sa Regală copiilor prințului Carl Philip și prințesei Sofia, precum și fiicei mai mici a regelui, prințesa Madeleine, și soțului ei, Chris O’Neill. Cel de-al treilea copil al Prințului Carl Philip și al Prințesei Sofia a fost primul nou venit în familie de când regula a intrat în vigoare. După anunț, prințul Carl Philip a împărtășit pe Instagram că a considerat decizia ca fiind „pozitivă”.

„Astăzi, Regele a anunțat decizia ca cei trei copii ai noștri să nu mai dețină poziția de Alteță Regală. Vedem acest lucru ca fiind pozitiv, deoarece Alexander și Gabriel vor avea alegeri mai libere în viață. Ei își vor păstra titlurile de prinți și ducatele lor, Södermanland și Dalarna, pe care le prețuim și de care suntem mândri. Familia noastră are legături puternice cu ambele regiuni și ne menținem angajamentul nostru acolo.”, a scris acesta.

Citește și:
Glamour absolut pe covorul roșu la Veneția: Cate Blanchett, Julianne Moore, Jodie Turner-Smith au arătat fabulos

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people