Prințesa Lilibet a împlinit trei ani. Cum au sărbătorit Prințul Harry și Meghan Markle

Prințesa Lilibet, fiica lui Meghan Markle și a Prințului Harry, a împlinit trei ani.

Prințesa Lilibet a împlinit trei ani. Cum au sărbătorit Prințul Harry și Meghan Markle

Prințul Harry și Meghan Markle au dat startul petrecerii de dinaintea zilei de naștere a fiicei lor, sărbătorind duminică la casa lor din Montecito, California, alături de prieteni apropiați și familie, potrivit Page Six.

Prințesa Lilibet, aniversare de trei ani

Deși anul acesta nu au fost publicate încă imagini de la petrecerea Prințesei Lilibet, anul trecut familia a petrecut în aceeași manieră. În imaginile apărute online anul trecut este surprinsă Meghan, în timp ce îi cântă fetiței, alături de restul familiei, și suflă în lumânări.

Luna trecută, Markle, care îl împarte cu Prințul Harry și pe fiul său, Prințul Archie, în vârstă de 5 ani – a oferit o perspectivă rară asupra personalității celui de-al doilea copil al său. Actrița din „Suits”, în vârstă de 42 de ani, le-a spus studenților de la Lightway Academy din Nigeria că dansul era „ora preferată” a lui Lilibet, datorită „tuturor săriturilor”. În timp ce ținea un discurs la școală despre sănătatea mintală, Markle a împărtășit o conversație recentă pe care a avut-o cu micuța.

„În urmă cu câteva săptămâni, ea s-a uitat la mine și a putut să vadă reflecția din ochii mei”, și-a amintit ea. „Și a spus ceva de genul: ‘Mamă, mă văd pe mine în tine’.”

Markle a exprimat cât de mult i-a fost dor de copiii ei în timpul călătoriei de trei zile pe care ea și Prințul Harry au făcut-o pentru a promova sănătatea mintală a soldaților din Nigeria.

„Astăzi este Ziua Mamei în America. Așa că mi se pare potrivit ca, deși, desigur, ne lipsesc copiii noștri, mie îmi lipsesc bebelușii mei, mi se pare foarte potrivit să fiu în patria mamă și în mijlocul familiei.”, a spus ea în timpul unui discurs ținut la Casa Guvernului din statul Lagos pe 12 mai.

Prințul Harry, în vârstă de 39 de ani, și Meghan Markle, care s-au căsătorit în mai 2018, i-au întâmpinat pe Archie și Lilibet în mai 2019 și, respectiv, iunie 2021. Familia de patru persoane locuiește în prezent în Montecito, într-un conac ultraprivat de 14 milioane de dolari.

Anul trecut, familia regală a ignorat în mod public cea de-a doua aniversare a lui Lilibet, după ce, cu un an înainte, i-a recunoscut ziua specială pe rețelele lor de socializare. O sursă regală a susținut la vremea respectivă că tatăl lui Harry, Regele Charles al III-lea, care în prezent se luptă cu cancerul, și Regina Camilla și-au ignorat nepoata online pentru că „nu marchează zilele de naștere ale membrilor care nu activează”.

Ce semnificație are numele fiicei Prințului Harry și a lui Meghan Markle

Lilibet Diana Mountbatten-Windsor este numele celui de-al doilea copil al Prințului Harry și al lui Meghan Markle, care s-a născut pe 4 iunie 2021. Acesta nu a fost deloc ales la întâmplare, având o semnificație specială pentru familia regală. Lilibet este porecla din copilărie a Reginei, pe care cei apropiați i-au dat-o atunci când aceasta era prea mică pentru a-și pronunța corect propriul nume.

Astfel, numele de alint a fost preluat de întreaga familiei regală, legenda arătând că și tatăl reginei, Regele George VI, obișnuia să spună despre fiicele sale: „Lilibet este mândria mea, Margaret este bucuria mea.” Regina Elisabeta a II-a a continuat să folosească porecla și mai târziu în viață, semnându-se astfel în corespondența cu apropiații. Iar fotograful regal Arthur Edwards a declarat și că Lilibet era numele folosit de Prințul Philip, de Regina Mamă și de Prințesa Margaret în conversațiile cu Regina Elisabeta.

Citește și:
Jennifer Lopez și Ben Affleck, surprinși într-o ipostază neașteptată, pe fondul zvonurilor de divorț. Detaliul care a atras atenția tuturor

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people