Prințesa Charlotte a împlinit nouă ani. Imaginea surprinsă de Kate Middleton cu fiica ei

Prințesa Charlotte a împlinit vârsta de nouă ani și a fost sărbătorită de mama ei cu un portret inedit.

Prințesa Charlotte a împlinit nouă ani. Imaginea surprinsă de Kate Middleton cu fiica ei

Prințesa Charlotte și-a sărbătorit cea de-a 9-a aniversare cu un nou portret. Kate Middleton și Prințul William au împărtășit o nouă fotografie pentru a marca pe data de 2 mai 2024 ziua de naștere a fiicei lor.

Prințesa Charlotte, sărbătorită cu un portret inedit

Alături de fotografie, care a fost făcută de Prințesa de Wales în Windsor în ultimele zile, familia regală a transmis și un mesaj emoționant: „La mulți ani la 9 ani, Prințesa Charlotte! 🎂 Vă mulțumesc pentru toate mesajele frumoase de astăzi. 📸 Prințesa de Wales”.

În fotografie, Charlotte poate fi văzută radiind de fericire în fața camerei în timp ce se sprijină pe un gard viu înflorit și poartă un cardigan maro și o fustă din denim albastru. Imaginea a fost publicată la o săptămână după o altă ocazie specială pentru familie: cea de-a șasea aniversare a Prințului Louis.

Pe 23 aprilie, cuplul regal a publicat o nouă fotografie a celui mai mic copil al lor, făcută de Prințesa Kate în Windsor, care îl arată zâmbind pe o pătură în iarbă. Înainte de ziua cea mare a Prințului Louis, incertitudinea a fost în jurul întrebării dacă părinții regali vor publica o nouă fotografie în onoarea zilei sale de naștere, așa cum au făcut-o în trecut.

„La mulți ani cu ocazia împlinirii a 6 ani, Prinț Louis! Vă mulțumim pentru toate urările frumoase de astăzi”, a scris cuplul în descrierea imaginii.

Deși zilele de naștere ale copiilor sunt motiv de bucurie, familia regală trece prin momente grele, Kate Middleton dezvăluind recent că a fost diagnosticată cu cancer. Prințesa de Wales a anunțat că urmează o „chimioterapie preventivă” pentru o formă de cancer nedezvăluită, descoperită în timpul unei intervenții chirurgicale abdominale. Recuperarea acesteia „decurge bine”, spune un expert care afirmă că recentele apariții publice ale Prințului William sunt menite să semnaleze faptul că familia regală revine la o stare de normalitate.

Prințul William a revenit recent la responsabilitățile sale, participând la un eveniment caritabil de distribuire de alimente din Surrey, Anglia. Viitorul rege a fost văzut, de asemenea, urmărind un meci de fotbal cu fiul său cel mare, Prințul George, în vârstă de 10 ani.

Ambele ieșiri au fost concepute în mod deliberat pentru a reasigura publicul că recuperarea Prințesei Kate decurge conform planului și că aceasta face progrese constante, potrivit expertului regal Richard Fitzwilliams.

De asemenea, Prințul William a fost întrebat recent despre starea de sănătate a soției sale. „Vă supărați dacă vă întreb ce mai fac soția și copiii dumneavoastră?”, a întrebat un fan îngrijorat, care era îmbrăcat în drapelul britanic, potrivit unei înregistrări video care circulă online. Prințul William a răspuns cu amabilitate: „Toți fac bine, da, mulțumesc. Toți fac bine”, în timp ce o mângâia cu amabilitate pe umăr pe femeie.

Femeia a cerut apoi mai multe clarificări despre Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, adăugând: „Adică, evident, Catherine…”, la care William a spus: „Da, cu toții ne descurcăm bine”.

Citește și:
Kim Kardashian, acuzată că a copiat stilul vestimentar al actualei soții a lui Kanye Kanye, Bianca Censori

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people