Prințesa Charlene, apariție elegantă alături de Prințul Albert de Monaco, în urma zvonurilor legate de despărțire

Prințesa Charlene și Prințul Albert de Monaco au pus capăt zvonurilor legate de despărțire, cu ultima lor apariție memorabilă.

Prințesa Charlene, apariție elegantă alături de Prințul Albert de Monaco, în urma zvonurilor legate de despărțire

Prințesa Charlene de Monaco și-a dovedit abilitățile în materie de modă, deoarece s-a alăturat Prințului Albert la Florența într-o ținută foarte elegantă, crem. Monarhul a afișat un look elegant, într-o combinație de bluză crem și pantaloni când a ieșit alături de soțul ei, în vârstă de 65 de ani, în orașul italian.

Prințesa Charlene și Prințul Albert pun capăt zvonurilor legate de despărțire

Adăugând o notă de strălucire look-ului ei șic, Charlene a optat pentru cercei cu diamante strălucitoare, precum și pentru un machiaj plin de farmec ce îi scoate trăsăturile în evidență. Soțul ei a arătat la fel de elegant într-un costum bleumarin, cu o cravată albastră cu buline și o cămașă albă impecabilă.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Cuplul regal a fost fotografiat la ieșirea din Palazzo Gondi, în calitate de invitați ai Fundației Andrea Bocelli, înființată în iulie 2011 de celebrul cântăreț italian pentru a ajuta persoanele aflate în situații de sărăcie și suferință din cauza bolilor și a excluziunii sociale. Apariția cuplului regal vine după ce palatul Monaco a fost nevoit să emită o declarație prin care a negat zvonurile potrivit cărora cei doi ar fi în proces de divorț.

După ce publicația franceză ROYAUTÉ a anunțat că mariajul lor de 12 ani se apropie de sfârșit, un purtător de cuvânt a declarat că cuplul „neagă în mod oficial zvonurile răuvoitoare colportate de revistă.” În ultimele săptămâni, cuplul a făcut front comun la evenimentele din principat, inclusiv la slujba de comemorare a tatălui Prințului Albert, Prințul Rainier, care a avut loc săptămâna trecută.

La începutul acestei săptămâni, Prințul Albert a dezvăluit că Prințesa Charlene este „entuziasmată și fericită” în legătură cu proiectul regal de restaurare a palatului, pe fondul zvonurilor că mariajul lor ar ajunge la final. Prințul a afirmat că soția sa „împărtășește bucuria” proiectului de opt ani în care frescele renascentiste italiene din interiorul palatului au fost readuse la viață după ce alți membri ai familiei regale le acoperiseră cu vopsea.

„Prințesa Charlene a fost încântată și fericită că am reușit să realizăm această lucrare. Anul trecut, ea le arăta unora dintre oaspeții săi apartamentele de stat și s-a bucurat foarte mult să le arate frescele. Aceasta arată cât de mult îi pasă de acest proiect și dorința ei de a împărtăși bucuria familiei cu privire la aceste lucrări frumoase”, a spus Prințul Albert pentru revista Hello!.

Când au apărut primele zvonuri legate de despărțire luna trecută, fanii cuplului regal au observat, de asemenea, că Prințesa Charlene a ieșit în timpul unei călătorii la Milano singură, fără verigheta ei. Cu toate acestea, mai târziu în aceeași zi, cuplul a avut o apariție comună la premiile Monte Carlo Woman of the Year, unde Charlene a apărut purtând verigheta, anulând speculațiile de despărțire.

Cronologia relației celor doi nu a fost deloc liniștită; zvonurile despre starea căsniciei lor au început să circule după ce Prințesa Charlene a lipsit din Monaco în cea mai mare parte a anului 2021, în timp ce urma un tratament medical în Africa de Sud, țara sa natală. Apoi, Prințesa a fost internată într-o clinică elvețiană pentru a fi tratată pentru epuizare, dar acum este din nou în plină activitate cu îndatoriri regale și apariții publice.

Citește și:
De ce nu participă Meghan Markle la încoronarea Regelui Charles al III-lea și cum a fost primită decizia ei de familia regală?

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people