Prințesa Beatrice va deveni mamă pentru a doua oară

Prințesa Beatrice și soțul său, Edoardo Mapelli Mozzi, își măresc familia.

Prințesa Beatrice va deveni mamă pentru a doua oară

Familia regală britanică a anunțat că Prințesa Beatrice și soțul său, Edoardo Mapelli Mozzi, vor deveni din nou părinți.

„Alteța Sa Regală Prințesa Beatrice și domnul Edoardo Mapelli Mozzi sunt foarte încântați să anunțe că așteaptă al doilea copil împreună, la începutul noului an”, a scris Palatul Buckingham prin intermediul X.

Declarația a menționat că bebelușul va fi fratele lui Christopher Woolf, fiul de 8 ani al lui Mozzi din relația cu Dara Huang, și al Siennei, fiica de 3 ani a lui Mozzi și Beatrice.

„Majestatea Sa Regele a fost informat, iar ambele familii sunt încântate de această veste”, a mai scris Palatul Buckingham în postarea de pe platforma X.

Anunțul a inclus și două noi fotografii, prima dintre ele arătându-i pe Beatrice, în vârstă de 36 de ani, și Mozzi, în vârstă de 40 de ani, ținându-se în brațe.

În a doua fotografie, Mozzi apare alături de Sienna și Christopher, cunoscut sub numele de „Wolfie”, plimbându-se prin natură.

Prințesa Beatrice a declarat pentru Evening Standard, în martie 2021, că a fost o „onoare” să devină mama vitregă a lui Wolfie.

Edoardo Mapelli Mozzi și fosta sa logodnică, Dara Huang, s-au despărțit în 2018. Omul de afaceri a început o relație cu Beatrice în același an, iar cei doi s-au logodit în septembrie 2019, în timpul unei vacanțe în Italia.

Edoardo și Beatrice s-au căsătorit în mare secret pe 17 iulie 2020. Ceremonia a avut loc la Palatul Windsor și au fost prezenți 20 de invitați, printre care și Regina Elisabeta a II-a și Ducele de Edinburgh. Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi plănuiau să se căsătorească pe 29 mai, însă au fost nevoiți să anuleze nunta din cauza pandemiei.

Primul copil al celor doi a venit pe lume în 2021. Vestea a fost dată atunci chiar de prințesă, prin intermediul unui mesaj publicat pe Twitter. Aceasta a declarat că a născut sâmbătă, 18 septembrie 2021, într-un spital din Londra.

„Sunt atât de încântată să împărtășesc vestea venirii pe lume a fiicei noastre, sâmbătă, 18 septembrie 2021, la ora 23:42, la Spitalul Chelsea and Westminster din Londra. Mulțumesc echipei de moașe și tuturor celor de la spital pentru atenția lor minunată.”

De asemenea, Palatul Buckingham a confirmat printr-un comunicat vestea că Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi au devenit părinți.

„Alteța Sa Regală, Prințesa Beatrice, și Edoardo Mapelli Mozzi sunt încântați să anunțe nașterea fiicei lor, sâmbătă, 18 septembrie 2021, la ora 23:42, la Spitalul Chelsea and Westminster, Londra.”

„Bunicii și străbunicii noului bebeluș au fost informați și sunt încântați de această veste. Familia ar dori să mulțumească întregului personal de la spital pentru îngrijirea minunată. Alteța Sa Regală și copilul ei sunt amândoi bine, iar cuplul așteaptă acum cu nerăbdare să-și prezinte fiica fratelui ei mai mare, Christopher Woolf”, se arăta în comunicatul Palatului Buckingham.

Edoardo Mapelli Mozzi este un om de afaceri italian și și-a fondat propria firmă de consultanță în 2007. Compania sa se ocupă cu găsirea și dezvoltarea unor locuințe pentru cele mai bogate persoane din lume.

Citește și:
Noi probleme pentru Prințul Harry și Meghan Markle. Ce acuzații au apărut în legătură cu fundația lor, Archewell

Foto: Arhiva ELLE, Twitter

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people