Prin ce schimbări a trecut Cătălina Grama pentru a putea juca în serialul Tătuțu’, în care o interpretează pe Magda, la 20 de ani: „Am adoptat o altă metodă de data asta…”

În serialul Tătuțu', Cătălina Grama interpretează din nou personajul Magda Udrea, însă când aceasta avea 20 de ani.

Cei de acasă au fost fascinați de tot ce s-a petrecut în serialul CLANUL. De la povestea celor doi frați, la viața lui Bebe Măcelaru’, până la dorința lui Costoiu de a-l prinde pe Bebe. Toate au un trecut, iar acel trecut își va spune povestea în noul serial: TĂTUȚU’ – care ne va transpune în timp și ne va duce cu 20 de ani în urmă!

Timp de 2 ani, în cele patru sezoane, Clanul a creat un fenomen și a devenit cel mai bun serial de dramă din România. Scenariul, actorii, efectele speciale și felul în care a fost produs fiecare episod au dus povestea în casele a milioane de telespectatori care au ajuns să îndrăgească proiectul! Însă, cine știe, de fapt, cum a început totul…?!

George Mihăiță, Șerban Pavlu, Carmen Tănase, Cătălina Grama, George Ivașcu – joacă rolurile personajelor lor din CLANUL, de acum 20 de ani. Însă acestora li se alătură nume mari din cinematografia românească. Serialul este disponibil în exclusivitate pe VOYO.

Cătălina Grama, despre rolul din serialul Tătuțu’

În serialul Tătuțu’, Cătălina Grama interpretează din nou personajul Magda Udrea, însă când aceasta avea 20 de ani. Din acest motiv, actrița a trebuit să facă unele schimbări în viața ei.

„Magda tânără la 20 și un pic de ani. Am slăbit câteva kilograme. Pentru Magda a funcționat în Clanul altfel, dar aici era nevoie de vreo 9 kg pentru filmări. Deși nu am filmat mult, dar mi-am pregătit personajul pentru că știu care va fi evoluția lui și am schimbat culoarea părului. Magda are șuvițe cu blond. Lucrăm tot așa, cu meșe. E foarte interesant noul ei look. Plus că e un look din anii 2000, îți dai seama că e fun pentru noi, cei care am prins perioada respectivă. E foarte amuzant! La proba de costume m-am distrat tare de tot”, a povestit actrița pentru CIAO.ro.

Pentru a slăbi cele 9 kilograme, actrița a optat pentru o dietă treptată, astfel că întregul proces a durat aproximativ 4 luni

„Am adoptat o altă metodă de data asta și am mâncat porții foarte mici de mâncare. Am slăbit în vreo 4 luni, adică așa a fost un proces întreg, nu a fost de pe o zi pe alta. Dar am preferat varianta asta, pentru că mi se pare că e mult mai sănătos pentru perioada asta a vieții, când metabolismul e în continuă schimbare. Și vorba aceea după 40 de ani trebuie să fii mai atent un pic cum ții și dieta chiar”, a mai spus Cătălina Grama, mărturisind că acum a ajuns la 50 de kilograme.

Cătălina Grama, declarații oneste despre relația cu soțul ei, Paul Ipate

Cătălina Grama și Paul Ipate formează unul dintre cele mai îndrăgite și solide cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună o fată, pe nume Zora, iar actrița mai are un băiat, Achim, dintr-o relație anterioară.

Cătălina Grama și Paul Ipate s-au căsătorit religios la sfârșitul lunii august 2023. Evenimentul a avut loc în România, după ce în urmă cu câteva săptămâni au avut parte de o cununie civilă ca în povești în Italia.

Într-un interviu acordat recent, actrița a făcut dezvăluiri despre relația cu Paul Ipate și cum gestionează situațiile conflictuale care apar între ei.

„Nu există relații perfecte sau relații în care să nu existe tensiuni, îți dai seama și e normal. Dar tensiunile sunt foarte sănătoase până la urmă, pentru că reprezintă granițe și e foarte bine să vorbim despre lucrurile care ne deranjează într-o relație, pentru că după aceea știm foarte bine cum să mergem mai departe, cum parcurgem mai departe drumul împreună”, a declarat Cătălina pentru Cancan.ro.

Actrița a dezvăluit că, deși formează un cuplu cu Paul Ipate de 10 ani, nu a simțit trecerea timpului, având o relație foarte frumoasă, bazată pe iubire.

„Eu nu vedeam deceniul ăsta lângă altcineva. Nici nu simt că a trecut un deceniu. Dacă folosești cuvântul „deceniu” pare așa ceva foarte lung, foarte greoi, foarte măreț. Nu, noi nu simțim asta, la ce programe avem și la cum suntem noi construiți și ne iubim foarte mult unul pe altul și ne susținem și e foarte bine că avem amândoi simțului umorului. Facem haz de necaz de orice”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Citește și:
Victor Cornea, iubitul Andreei Bălan, criticat dur pentru relația cu artista: „Sigur asta îți dorești?'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people