Prin ce experiențe terifiante a trecut Viviana Sposub în Los Angeles: „Am avut accident de mașină…”

Viviana Sposub a vorbit despre experiențele teribile prin care a trecut în perioada în care a fost în Los Angeles.

Prin ce experiențe terifiante a trecut Viviana Sposub în Los Angeles: "Am avut accident de mașină..."

Viviana Sposub a vorbit recent despre momentele terifiante pe care le-a experimentat în perioada în care a stat în America. 

Viviana Sposub a stat aproximativ șase luni în Statele Unite ale Americii, timp în care a explorat o mulțime de locuri. Cu ocazia asta, a creat noi prietenii cu diverse persoane. 

„Până la vârsta aceasta, cel mai mult mi-a plăcut să vizitez Statele Unite ale Americii pentru că a fost o experiență wow, unică. Mă bucur că am avut ocazia să stau mai mult timp, am stat aproape jumătate de an și mi-am făcut mulți prieteni și țin legătura cu mulți prieteni americani. Am putut să trăiesc experiența și tot ce am văzut în filme, am trait pe propria piele”, a spus Viviana Sposub pentru playtech.ro

Viviana Sposub nu a ascuns faptul că a trecut și prin experiențe cu adevărat înfricoșătoare în Los Angeles, despre care a ales să povestească mai multe. 

„E mai ceva ca în filme. Nu am mai povestit nimănui despre experiența din America. În Los Angeles am avut parte de tot felul de peripeții: de împușcături, am avut accident de mașină, mi s-au furat telefoane, poșete, dar cu toate acestea m-am simțit bine. Experiența de acolo m-a învățat cât de frumoasă este România și cât de safe este. Te simți în siguranță, femeie fiind, cel puțin, comparând, dar cu siguranță sunt și aici tot felul de situații, oricum, aici mă simt cel mai în siguranță.”

În ceea ce privește o posibilă mutare în America, Viviana Sposub a dezvăluit următoarele:

„Aș vrea să mă mut! Mi-ar plăcea să rămân acolo mai mult, dar, deocamdată, viza nu îmi permite. Pot doar să mă duc și să mă întorc și tot așa!”, a completat Viviana Sposub pentru aceeași sursă. 

În luna iulie, Viviana Sposub și-a anunțat urmăritorii că ea și George Burcea nu mai formează un cuplu. După o relație de 3 ani, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, iar vedeta a cerut discreție și înțelegere în această perioadă.

„Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Ne surprinde în fiecare clipă și ne oferă experiențe menite să ne dezvolte. Eu și George nu mai formăm un cuplu. Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit împreună. Vă mulțumim că ne-ați fost alături pe parcursul celor 3 ani. E o perioadă în care ne dorim discreție și intimitate”, a fost mesajul transmis de Viviana Sposub pe Instagram.

Viviana Sposub și George Burcea s-au cunoscut în cadrul emisiunii „Ferma. Orășeni vs săteni” difuzată de PRO TV, acolo unde amândoi au fost concurenți. Pe parcursul relației, au întâmpinat destule momente dificile și au fost implicați și în scandaluri publice cu fosta soție a actorului, Andreea Bălan, alături de care acesta are două fete. 

Vestea că Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit a luat prin surprindere pe toată lumea, având în vedere faptul că au vorbit public pe parcursul perioadei cât au format un cuplu despre planurile lor de viitor.

Citește și:
Vedete la ELLE Style Awards 2023 (GALERIE FOTO II)

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people