Prin ce experiențe a trecut Irina Fodor la filmările show-ului America Express: „Nu aveam voie să ne dăm jos din mașini”

Irina Fodor a vorbit despre noul sezon America Express, care va fi difuzat în curând la Antena 1.

Prin ce experiențe a trecut Irina Fodor la filmările show-ului America Express: "Nu aveam voie să ne dăm jos din mașini"

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață, și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, creatoarele de conținut Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș, sunt concurenții care acceptat provocarea celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul a rămas același în acest an, dar Drumul Soarelui i-a purtat prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile au fost pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Telespectatorii așteaptă cu nerăbdare momentul în care emisiunea America Express va fi difuzată și la televizor pentru a vedea provocările și peripețiile prin care au trecut cele nouă perechi de vedete, dar, mai ales, pentru a descoperi cine sunt câștigătorii noului sezon. Irina Fodor, prezentatoarea show-ului de la Antena 1, a făcut o serie de mărturisiri despre experiențele întâmpinate în culisele emisiunii. Într-un interviu pentru Unica.ro, vedeta a fost întrebată dacă au existat situații care au determinat-o să vrea să vină mai repede în România. 

„Cu mai multe (râde). Nici nu știu în ce ordine să le iau. Să fi fost cutremurele? Sau nenumăratele mesaje primite pe telefon din partea autoritătilor locale, cu privire la erupția unui vulcan? Sau alunecările de teren? Drumurile patrulate de gherile, pe care nu aveam voie să ne dăm jos din mașini nici ca să mergem la toaletă? Mda… au fost câteva ocazii.”

În continuare, Irina Fodor a dezvăluit câteva detalii interesante despre noul sezon America Express pe care telespectatorii îl vor putea vedea în curând la Antena 1. 

„Farmecul acestui proiect tocmai acesta e: nici un sezon nu are cum să semene cu altul, DAR sezonul șase a ieșit în evidență prin nivelul de adrenalină mult mai ridicat, din cauza zonelor pe care le traversăm. Fie că a fost vorba de fenomene ale naturii: cutremure, alunecări de teren, activitate vulcanică, fie că a fost vorba de oamenii care trăiau în zonele prin care treceam noi, tot timpul a existat ceva care ne-a ținut alerți. Dacă vreți, putem să comparăm sezonul șase cu un thriller foarte bun. O să mai spun ceva, și sper să nu supăr pe nimeni (aici îmi includ și propriul soț). Concurenții sunt cei mai rapizi din toate cele șase sezoane. Uneori, au ajuns la mine la pupitru la diferență de câteva secunde. Ce să vă mai zic? Că am ajuns în comuna 13? Numele Pablo Escobar vă spune ceva? Să mai adaug că ajungem în mijlocul lumii la propriu, că punem efectiv piciorul pe linia Ecuatorului? Că ajungem în Țara lui Messi? Mai am multe de spus, dar pe restul vă las să le descoperiți pe tv, în curând!”, a adăugat Irina Fodor pentru sursa menționată anterior. 

Citește și:
Alina Ceușan, declarații inedite despre relația cu soțul ei, Raul Tișa, și începutul poveștii lor de dragoste: „Ceea ce m-a impresionat…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people