Primele imagini cu Roman, fiul în vârstă de un an al lui Al Pacino. Actorul a devenit tată pentru a patra oară la 83 de ani

Al Pacino, în vârstă de 84 de ani, și iubita sa, Noor Alfallah, în vârstă de 30 de ani, au devenit părinți în vara anului trecut.

Primele imagini cu Roman, fiul în vârstă de un an al lui Al Pacino. Actorul a devenit tată pentru a patra oară la 83 de ani

Roman, fiul lui Al Pacino și al lui Noor Alfallah, în vârstă de 14 luni, a fost văzut săptămâna aceasta pentru prima dată în public. Micuțul, care seamănă izbitor de mult cu actorul din „Scarface”, a fost surprins de paparazzi alături de mama sa, în vârstă de 30 de ani, în timpul unei plimbări prin Los Angeles.

Pentru ieșire, Noor a ales o ținută lejeră, formată dintr-un maiou negru și pantaloni sport Adidas, și a fost fotografiată ținându-l în brațe pe Roman. Pacino a lipsit de la această ieșire în familie, în contextul relației lor cu suișuri și coborâșuri.

Când TMZ a întrebat-o pe Alfallah în luna noiembrie a anului trecut dacă se vede căsătorindu-se cu Al, ea a răspuns: „Nu cred. Nu sunt tipul care să se căsătorească.”

Anul trecut, Al Pacino și iubita sa, Noor Alfallah, au ajuns la un acord în ceea ce privește custodia lui Roman, programul de vizite și pensia alimentară. Noor a cerut custodia deplină a fiului lor, dorindu-și însă ca Al Pacino să aibă drepturi de „vizită rezonabile”. De asemenea, aceasta ar fi vrut ca actorul să aibă dreptul de a interveni în deciziile majore, cum ar fi chestiunile legate de sănătate sau educație. Pacino a fost de acord să îi plătească lui Noor 30.000 de dolari pe lună pentru creșterea fiului lor. În plus, actorul va contribui cu 15.000 de dolari pe an la un fond pentru facultatea lui Roman.

Așa cum era de așteptat, cererea de custodie i-a făcut pe fanii lui Al Pacino să creadă că el și Noor Alfallah nu mai formează un cuplu, însă un reprezentant al actorului a infirmat aceste zvonuri.

Al și Noor au lucrat împreună cu succes și au ajuns la acorduri comune în ceea ce privește copilul lor, Roman. Ei sunt încă împreună”, a declarat acesta pentru Page Six.

Pacino și Alfallah au avut o legătură romantică din aprilie 2022 și și-au întâmpinat fiul pe 6 iunie 2023 la spitalul Cedar’s Sinai din Los Angeles. Al Pacino este deja tată a trei copii cu alte două femei: el împarte cu Beverly D’Angelo gemenii Olivia Pacino și Anton James Pacino, în vârstă de 22 de ani, și pe Julie Pacino, în vârstă de 33 de ani, cu Jan Tarrant.

Recent, o sursă apropiată a vorbit despre relația celor doi, subliniind faptul că Noor Alfallah nu se întâlnește cu celebrul actor datorită situației sale financiare.

„Ea își dorește de ani de zile să aibă un copil, iar Al nu ar putea fi mai fericit. O iubește pe Noor și sentimentul este reciproc. Nu numai că Noor provine dintr-o familie extrem de bogată, dar a și muncit pentru a-și obține propria avere”, a spus sursa pentru DailyMail.com.

De asemenea, tânăra în vârstă de 30 de ani a vorbit și despre prima întâlnire pe care a avut-o cu actorul.

„Am crezut că e cool. Am spus: ‘Wow, acesta este Al Pacino’. Am fost la școala de film, așa că știam cine e. Este o persoană foarte talentată și unică. Dar nu mă gândeam: ‘Oh, el va fi tatăl fiului meu într-o zi'”.

Noor a mărturisit că în acea seară nu au făcut schimb de numere de telefon și nu s-au mai văzut timp de un an, până când s-au întâlnit întâmplător într-o zi la restaurantul E Baldi. Iar când pandemia a început, cei doi au ajuns să-și petreacă fiecare zi împreună, uitându-se la filme și jucând șah.

„Era ca o școală de film cu Al Pacino. ‘Ai văzut vreodată Scarface?’ m-a întrebat el. ‘Nu,’ am răspuns, ‘deși știu replicile'”, a povestit Noor pentru Vogue, adăugând că, în cele din urmă, prietenia lor „a devenit pur și simplu ceva mai mult.”

Citește și:
Noi detalii despre relația actuală dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. Ce au dezvăluit apropiații cuplului

Foto: Arhiva ELLE, profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people