Prima fotografie cu WRS în compania presupusului partener

WRS apare într-o fotografie în compania presupusului partener. Cine ar fi iubitul artistului?

Prima fotografie cu WRS în compania presupusului partener

Cu fiecare piesă lansată, WRS, pe numele său real Andrei Ionuț Ursu, cucereșește atât topurile muzicale, cât și inimile fanilor săi care îi ascultă cu plăcere muzica. El a reprezentat România la Eurovision 2022, clasându-se pe locul 18 din 25, și a avut un show spectaculos pe scena de la Torino. 

WRS vorbește des despre proiectele lui profesionale și e încântat de fiecare dată să împărtășească cu fanii lui reușitele din plan muzical. În ceea ce privește viața personală, a vrut să o țină departe de ochii curioșilor și să păstreze discreția. Dar, acum ceva timp, în cadrul unui interviu acordat ziarului spaniol El Pais, artistul a făcut mărturisiri oneste despre viața lui amoroasă și despre orientarea lui sexuală.

„Viața nu trebuie închisă într-un sertar. Momentan sunt într-o relație cu un băiat, dar cine poate spune că nu o să vreau să fac un trio cu o fată. Secretul unei persoane fericite este să fie deschisă la ceea ce poate veni. Când cineva spune că este gay, heterosexual, bisexual… respinge oportunitățile frumoase ale destinului”, a declarat WRS pentru El Pais. 

Recent, pe contul personal de Instagram, WRS a publicat o fotografie în care apare în compania presupului său partener. Pe iubitul artistului l-ar chema Vlad, ar avea 25 de ani și ar fi studiat la UNARTE, conform cancan.ro. Până acum, WRS nu a oferit mai multe detalii despre identitatea partenerului său de viață. 

Foto: Instagram WRS

WRS și-a început cariera ca dansator în cadrul unor emisiuni de talente. A cunoscut lumea dansului de la o vârstă fragedă, de la 12 ani. A colaborat și cu o serie de artiste cunoscute din România, precum Antonia și Andreea Bănică. WRS a fost și într-o trupă pe nume Shot, fiind de altfel și primul său proiect muzical din care a făcut parte.

„Numele meu este Andrei Ursu, cel de scenă WRS, sunt un artist din Buzău, născut în 1993. Fac multă muzică și scriu și pentru alții. Îmi place să petrec. Îmi place să dansez, am început la „Românii au talent” și „Vocea României”, așa mi-am început eu cariera. Părinții mei sunt ambii dansatori și am început să dansez de foarte mult, de copil, de la vreo 12 ani am început. Am dansat cu alți artiști înainte să ajung la Pro TV, am dansat cu Antonia, cu Corina Bud, Andreea Bănică, Ruby. Am învățat foarte multe lucrând pentru alți artiști”, a declarat WRS pentru Click!.

Într-un interviu pe care artistul l-a acordat în exclusivitate pentru ELLE România acum ceva timp, el ne-a vorbit despre parcursul său.

„Am fost dansator mulți ani. Așa am luat contactul cu scena, colaborând cu cântăreți mari de la noi, însă și cu emisiuni celebre. M-a fascinat industria entertainment-ului și m-a făcut să îmi doresc mai mult de la mine ca artist. 

Cu muzica am cochetat încă din copilărie, am cântat în corul școlii, însă în adolescență, când mi s-a schimbat vocea, mi-am pierdut încrederea și dintr-o dată, îmi era rușine să cânt. Până când am fost în baletul din cadrul emisiunii Vocea României și m-au auzit cântând cei din backing vocals. M-au încurajat să fac ceva în legătură cu asta, astfel că imediat cum s-a terminat sezonul acela, m-am dus la canto. Se pare că aveam doar un blocaj psihologic, pentru că vocea mea era destul de bine antrenată. Apoi am învățat să mă las inspirat de dans în songwriting. Dansul este instrumentul meu principal.”

Citește și:
Gerard Pique, pregătit să anunțe „logodna cu Clara Chia, în urma zvonurilor despre Shakira și Lewis Hamilton

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people