Prima echipă eliminată din competiția Asia Express: „Nu mai am de unde să-mi iau această putere”

Cine este prima echipă care a părăsit emisiunea Asia Express?

Cel mai dur reality-show al momentului schimbă din nou continentul. Asia Express duce nouă perechi de vedete pe Drumul Zeilor prin Thailanda, Malaezia și Indonezia. Obiceiuri stranii și totuși spectaculoase, religii diferite, temperaturi ridicate și bariere lingvistice sunt doar câteva dintre provocările cu care s-au confruntat concurenții acestui sezon.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, nașul și finul, Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vişănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, creatoarea de conținut şi antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui, Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache, sunt curajoșii care au pornit în acest sezon într-o nouă aventură la capătul lumii.

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, aceștia vor trebui să ajungă din Thailanda până în Bali, destinația marii finale a sezonului șapte. Drumul pe care îl vor parcurge va avea peste 7000 de kilometri, fiind pentru prima oară când se va întinde pe durata a 11 etape, cu una în plus față de sezoanele trecute.

Prima echipă eliminată de la Asia Express 2024

În ediția difuzată pe 11 septembrie 2024, s-a aflat cine este prima echipă eliminată de la Asia Express, sezonul 7. Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișănescu, au luptat alături de Adi Nartea și Cosmin Vîjeu și Ioana State și Mane Voicu în cursa pentru ultima șansă. Cei care au ajuns ultimii la Irina Fodor au fost Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișănescu, astfel că au așteptat cu sufletul la gură să vadă ce culoare are totemul. Din păcate pentru ei, acesta a fost roșu, ceea ce înseamnă că au fost eliminați din competiția Asia Express. 

Betty Salam și Cătălin Vișănescu au făcut câteva declarații despre eliminarea lor de la Asia Express. 

„În momentul de față nu sunt făcută pentru acest concurs. Nu mai am de unde să-mi iau această putere de a merge mai departe și nu mai am condiția fizică încât să fac lucruri peste limita mea. Dacă nu aveam ghinionul cu piciorul din prima zi, dacă s-ar fi întâmplat peste 4 zile, poate ar fi fost altfel. A fost o chestie de psihic. M-a afectat. Nu mai pot sta fără Matias. Gândul meu este acasă”, a mărturisit Betty Salam.

„Ne-am întrecut limitele, niște teme, niște frici. Ne bucurăm din suflet că am cunoscut așa oameni frumoși. Chiar de toți îmi e drag. Pentru mine Asia Express e o oportunitate unică”, a spus Cătălin Vișănescu.

Cine ar fi câștigat Asia Express 2024

Filmările s-au terminat, așa cum fanii pot vedea și pe rețelele de socializare, însă au început să apară deja unele informații cu privire la echipele care nu au avut mare succes în Asia Express.

În ceea ce privește echipele care au ajuns în finală, conform Cancan.ro, este vorba despre Anca Țurcașiu & Andreea Samson, Ioana State & Mane Voicu, Nicolai Tand & Sorin Brotnei.

Conform Cancan.ro, cele două echipe care s-au confruntat în marea finală sunt cele formate din Ioana State & Mane Voicu și Nicolai Tand & Sorin Brotnei. Iar echipa care și-a adjudecat titlul de câștigătoare a Asia Express 2024 este cea formată din chef Nicolai Tand & Sorin Brotnei, fostul membru al trupei Akcent.

Citește și:
Irina Fodor, dezvăluiri despre începutul relației cu soțul ei. Prezentatoarea și Răzvan Fodor sunt căsătoriți de 14 ani: „Eu eram aia geloasă…'

Foto: Arhiva ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people