Prim-ministrul Justin Trudeau și soția sa, Sophie Gregoire Trudeau, s-au despărțit după 18 ani de mariaj. Detaliile surprinzătoare care ies acum la suprafață

Cei trei copii ai cuplului vor continua să locuiască alături de Justin Trudeau.

Prim-ministrul Justin Trudeau și soția sa, Sophie Gregoire Trudeau, s-au despărțit după 18 ani de mariaj. Detaliile surprinzătoare care ies acum la suprafață

Justin Trudeau și soția sa, Sophie Gregoire Trudeau, divorțează după 18 ani de căsnicie. Anunțul a fost făcut de prim-ministrul canadian, care a postat pe Instagram următorul mesaj:

„Sophie și cu mine am dori să împărtășim faptul că, după multe conversații semnificative și dificile, am luat decizia de a ne separa. Ca întotdeauna, rămânem o familie apropiată, cu dragoste și respect profund unul pentru celălalt și pentru tot ceea ce am construit și vom continua să construim. Pentru bunăstarea copiilor noștri, vă rugăm să respectați intimitatea noastră și a lor.”

Biroul său a publicat, de asemenea, o declarație pentru a confirma că au ajuns la un acord legal și pentru a dezvălui că cei doi vor rămâne în relații bune, petrecând în curând vacanța împreună cu cei trei copii ai lor, anunță DailyMail.com.

„Ei rămân o familie apropiată, iar Sophie și premierul se concentrează pe creșterea copiilor lor într-un mediu sigur, plin de dragoste și colaborare. Familia va fi împreună în vacanță, începând de săptămâna viitoare”, se arată în comunicat.

Purtătorul de cuvânt al lui Trudeau a dezvăluit și că Sophie Gregoire Trudeau s-a mutat deja din casa familiei, într-o altă reședință din Ottawa. Copiii cuplului însă, vor continua să locuiască cu Justin, la Rideau Cottage.

„Au lucrat pentru a se asigura că au fost luate toate măsurile legale și etice în ceea ce privește decizia lor de a se separa și vor continua să facă acest lucru în continuare”, se mai arată în comunicatul de presă.

Cotidianul canadian Globe and Mail relatează că Justin Trudeau și Sophie Gregoire Trudeau vor împărți custodia celor trei copii ai lor.

Sophie a fost prietena din copilărie și colega de clasă a fratelui mai mare al lui Trudeau, Michel, care a murit într-o avalanșă în 1998, la vârsta de 23 de ani. Cei doi au început să formeze un cuplu în 2003, iar în 2005 s-au căsătorit.

Citește și:
Jeff Bezos și logodnica sa, Lauren Sanchez, surprinși în ipostaze pasionale în Italia

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people