Prezența Prințului Harry la încoronarea Regelui Charles al III-lea. Detaliile care au atras atenția lumii întregi

Prințul Harry a atras atenția la încoronarea tatălui său, Regele Charles al III-lea, în acest weekend.

Prezența Prințului Harry la încoronarea Regelui Charles al III-lea. Detaliile care au atras atenția lumii întregi

Prințul Harry a fost foarte bine dispus la încoronarea Regelui Charles al III-lea, sâmbătă, în ciuda tuturor tensiunilor care au existat în jurul prezenței sale la eveniment. Judi James, autoarea Body Language Bible recunoaște că a fost șocată de comportamentul vesel al Ducelui de Sussex la marele eveniment, deși a plecat în SUA imediat după încoronare.

Cum a fost surprins Prințul Harry la încoronarea Regelui Charles al III-lea

Deși s-ar fi crezut că Harry va păstra o atitudine foarte discretă, Prințul a fost jovial, în ciuda faptului că a fost surprins de aranjarea locului său în interiorul Westminster Abbey și aparent nu a avut niciun contact cu Prințul William sau cu nepoții săi. Harry a asistat la ceremonie pe un scaun din spatele mătușii sale, Prințesa Anne, care i-a obstrucționat masiv vederea din cauza unei pene roșii mari de pe pălăria Prințesei regale.

sursa: Profimedia

„Harry părea vesel până la punctul de a fi încrezut. Este aproape ca și cum niciunul dintre evenimentele din ultimii doi ani nu s-ar fi întâmplat vreodată. Ceea ce am văzut a fost o revenire a Prințului glumeț, un Prinț regal săltăreț, cu un aspect rezistent, care părea că a fi așezat cu trei rânduri mai în spate era de fapt o onoare”, a spus James.

Prințul Harry a părăsit în grabă Londra la mai puțin de o oră după ce ceremonia de încoronare a tatălui său, Regele Charles al III-lea, s-a încheiat sâmbătă, confirmă Page Six. Ducele de Sussex, în vârstă de 38 de ani, s-a grăbit să se întoarcă în California pentru a ajunge acasă la timp pentru cea de-a patra aniversare a fiului său, Prințul Archie. El a fost văzut în apartamentul VIP Windsor din aeroportul Heathrow în jurul orei locale 15.00.

sursa: profimedia
sursa: Profimedia

Ducele de Sussex s-a întors imediat în SUA

Harry s-a aflat în Marea Britanie pentru puțin peste 24 de ore, întrucât a sosit vineri cu un zbor comercial. Ducele renegat și-a petrecut noaptea la Frogmore Cottage, proprietatea din care Charles i-a dat afară pe el și pe Meghan Markle la începutul acestui an pentru a o oferi Prințului Andrew. În ciuda tensiunilor familiale actuale, Harry a participat la ceremonia lui Charles în ceea ce pare a fi o „ramură de măslin” pentru familia sa.

În timp ce Ducele s-a întors în Statele Unite, alți membri ai familiei regale, inclusiv Regina Consort Camilla, i s-au alăturat lui Charles la balconul Palatului Buckingham. În California, Harry s-a reîntâlnit cu Meghan Markle, în vârstă de 41 de ani, care a ales să nu participe la încoronare și a rămas în schimb în Montecito cu Archie și cu fiica de un an, Prințesa Lilibet.

sursa: Profimedia

Meghan Markle a organizat o petrecere pentru Prințul Archie

Prințul Archie s-a bucurat ieri de o petrecere „discretă” pentru a patra sa aniversare, timp ce verii săi au fost în centrul atenției la încoronare. Surse apropiate familiei Sussex au confirmat pentru DailyMail că Archie a avut parte de o „sărbătoare privată” de ziua lui de naștere la conacul de 11 milioane de lire sterline al cuplului din Montecito, California, și de un tort de lămâie copt de Ducesa de Sussex folosind fructe din grădina lor.

„A fost întotdeauna hotărât să se întoarcă la timp pentru a petrece o parte din ziua de naștere a lui Archie acasă”, a declarat o sursă.

Bunica lui Archie, Doria Ragland, era așteptată să fie prezentă la petrecere, precum și prietena apropiată a lui Meghan, Victoria Jackson. O altă sursă a declarat că Meghan „a rămas acasă pentru a sărbători ziua de naștere a lui Archie pentru că a simțit că ar fi fost neautentic să facă altceva”. Sursa a mai adăugat: „A vrut să minimizeze drama”.

Citește și:
Amber Heard, decizie radicală după procesul de defăimare intentat de fostul său soț, Johnny Depp

FOTO: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people