Premiile EMMY – toate imaginile pe care chiar merită să le vezi

Gala de decernare a premiilor Emmy a celebrat cele mai bune filme și seriale de televiziune din ultimul an.

Premiile Emmy 2023 – așa cum au fost numite oficial după ce ceremonia a fost amânată din tradiționala lună septembrie – a avut parte de numeroase momente speciale, atât pe covorul roșu, cât și în cadrul evenimentului de decernare a premiilor care s-a desfășurat în Los Angeles.

Christina Applegate a fost primită cu aplauze atunci când a apărut pe scenă, mergând cu ajutorul unui baston, pentru a înmâna premiul pentru Cea mai bună actriță într-un rol secundar într-un serial de comedie. Actrița, care în 2021 a fost diagnosticată cu scleroză multiplă, a impresionat într-o rochie roșie din catifea, iar în culise s-a fotografiat împreună cu fiica ei, Sadie Grace LeNoble.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Actori din seriale iubite de public precum The Sopranos, Two and a Half Men, Martin, Cheers, It’s Always Sunny in Philadelphia, Ally McBeal și Grey’s Anatomy s-au reunit pe scenă în diverse momente ale show-ului, spre încântarea publicului și a fanilor.

În ceea ce privește lista câștigătorilor la Premiile Emmy, serialul Succession a primit șase premii pentru cel de-al patrulea (și ultimul său sezon), inclusiv pentru interpretările actorilor Kieran Culkin, Sarah Snook și Matthew Macfadyen. Tot șase statuete a obținut și The Bear, dominând categoria serialelor de comedie, și recompensând interpretările lui Jeremy Allen White, Ayo Edebiri și Ebon Moss-Bachrach. Legendarul Elton John a obținut primul premiu Emmy din carieră pentru Elton John Live: Farewell From Dodger Stadium, iar serialul Beef a fost desemnat cea mai bună producție mini-serie a anului.

Vedetele au impresionat pe covorul roșu prin alegerea unor ținute elegante, glam, în concordanță cu importanța evenimentului. Răsfoiește galeria noastră și descoperă cele mai inedite imagini de la Premiile Emmy, de pe covorul roșu sau din culise.

Citește și:
Golden Globes 2024: top 10 cel mai bine îmbrăcate celebrități

Foto: Profimedia, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Mai multe din people