Premiera The Eternal Daughter la Veneția: Julianne Moore, Tilda Swinton și Penelope Cruz fac legea pe covorul roșu

Premiera The Eternal Daughter a adunat la un loc unele dintre cele mai strălucitoare apariții.

The Eternal Daughter, drama regizată de Joanna Hogg, cu Tilda Swinton, Joseph Mydell, Carly-Sophia Davies, și Alfie Sankey-Green, a adus pe covorul roșu la Veneția vedete de cel mai înalt calibru pe 6 septembrie. Swinton, actrița din rolul principal, a avut o apariție spectaculoasă, așa cum ne-a obișnuit, într-o rochie violet semnată Haider Ackermann, unul dintre designerii cu care lucrează de foarte mulți ani. Swinton a și debutat o nouă și foarte îndrăzneață coafură, cu părul vopsit într-o nuanță neon.

Alături de ea la premiera The Eternal Daughter a fost și președinta juriului Festivalului de film de la Veneția de anul acesta, Julianne Moore, venită să evalueze filmul intrat în competiția oficială. Moore a purtat o rochie neagră Miu Miu și a pozat, pentru o clipă, și într-o caldă îmbrățișare cu Penelope Cruz. Cruz a fost, și ea, o apariție impecabilă, într-o rochie Chanel din colecția couture pentru toamnă-iarnă a brand-ului francez.

O apariție neașteptată la premiera Il Signore delle Formiche, a fost modelul Mădălina Doroftei, cunoscută mai ales pentru defilarea ei din 2020 pe Everest, pentru care a și intrat în Cartea Recordurilor. Doroftei a pășit pe covorul roșu alături de actorul și modelul Alessandro Egger, care și-a și celebrat ziua de naștere cu această ocazie, iar ipostazele tandre în care au fost surprinși cei doi le-au dat de lucru fotografilor evenimentului.

The Eternal Daughter, dar și Il Signore delle formiche concurează pentru premiul cel mare, cel din urmă fiind un film despre artistul italian Aldo Braibanti, închis în 1968, pentru infracțiuni comise conform legii fasciste care incrimina homosexualitatea. Braibanti a fost denunțat chiar de tatăl partenerului lui și a fost supus șocurilor electrice.

În afara competiției, însă, a avut premiera Dead for a Dollar, un western cu Christoph Waltz, Willem Dafoe și Rachel Brosnahan. Waltz, un vânător de recompense, caută soția (Brosnahan) unui om de afaceri.

Citește și:
Dont Worry Darling: mult anticipata premieră lansează și mai multe întrebări la Veneția

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people