Petrecere fabuloasă pentru Dylan, fiul Nadiei Comăneci. Evenimentul a fost organizat de Anastasia Soare

Dylan, fiul Nadiei Comăneci, a avut parte de o petrecere pe cinste organziată de Anastasia Soare.

Pe 3 iunie 2024, Dylan, fiul Nadiei Comăneci, a împlinit 18 ani. Cu această ocazie, tânărul a fost sărbătorit și a avut parte de o petrecere cu adevărat fabuloasă. Evenimentul a fost organizat de către Anastasia Soare, care este nașa lui de botez. 

Pe rețelele de socializare, Anastasia Soare a împărtășit mai multe imagini de la petrecerea organizată pentru Dylan, fiul Nadiei Comăneci, chiar la reședința acesteia din Beverly Hills. Celebra româncă Anastasia Soare, care e fondatoarea faimosului și apreciatului brand Anastasia Beverly Hills, a transmis și un mesaj special cu această ocazie, fiind fericită de acest moment important din viața lui Dylan. 

„Sărbătorind majoratul lui Dylan cu Nadia Comăneci și Bart Conner- cei mai buni părinți. Mulțumesc pentru că m-ați ales să fiu nașa. O zi plină de iubire, bucurie și familie!”, se arată în mesajul transmis de Anastasia Soare. 

Nadia Comăneci a făcut și o serie de declarații despre petrecerea fiului ei, Dylan.

„A fost un eveniment foarte frumos organizat. Eu am fost destul de emoţionată. Parcă ieri îi făceam botezul, iar astăzi este un bărbat în toată puterea cuvântului. Trec anii pentru fiecare dintre şi realizăm asta atunci când ne vedem copiii mari”, a spus Nadia Comăneci pentru Orange Sport

Nadia Comăneci și partenerul ei de viață, Bart Conner, s-au întâlnit pentru prima dată în 1976, dar s-au căsătorit de-abia două decenii mai târziu, în 1996. Cei doi formează unul dintre cuplurile legendare ale lumii sportului și au un fiu, pe nume Dylan Paul Conner.

Recent, Nadia Comăneci a postat pe Instagram mai multe imagini în care fiul ei, Dylan, apare alături de Scarlett, partenera lui.

Dylan Conner a absolvit liceul în statul Oklahoma din Statele Unite ale Americii și a avut o petrecere de absolvire deosebită, la care a participat cu entuziasm. Într-o ținută elegantă, dar foarte modernă, purtând o cămașă albă, vestă și pantaloni negri, completată de o pălărie și cizme de cowboy, fiul Nadiei Comăneci a pozat alături de Scarlett, care a strălucit într-o rochie aurie cu bretele subțiri.

În urmă cu ceva timp, Nadia Comăneci a vorbit deschis despre relația cu fiul ei. Fosta gimnastă declara că i-a permis lui Dylan să își aleagă singur drumul în viață și nu i-a impus nimic cu forța. Ba mai mult, a fost alături de el și l-a sprijinit în orice moment a avut nevoie.

„Ca toate mamele cred, sunt foarte mândră de copilul meu. L-am lăsat să-și aleagă singur ceea ce dorește să facă, fără ca eu sau tatăl lui să-l influențăm. Am fost însă mereu alături de el și de fiecare dată am avut grijă să ne facem programul în așa fel încât cel puțin unul dintre noi să rămână acasă cu el.

La împlinirea vârstei de 16 ani, Dylan Conner a primit un cadou special: o călătorie VIP de trei zile la celebrul eveniment de curse Indy 500 din Indianapolis. Dylan s-a implicat în diverse sporturi de-a lungul timpului, inclusiv gimnastică, pe care a practicat-o pentru a-și dezvolta baza de mișcare: „El a practicat multe sporturi. A făcut și gimnastică, o perioadă, ca o bază bună de mișcare. În prezent conduce, are prietenă, pe care o și cunoaștem, ambii învață la aceeași școală, și participă, ca hobby, la miniraliul Legends Car”, a mai declarat Nadia Comăneci pentru Impact.ro.

Citește și:
Cum arată și cât costă o noapte de cazare în hotelul din Vama Veche pe care îl au Adela Popescu, Smiley, Gina Pistol și Răzvan și Irina Fodor

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people