Pepe și Yasmine Pascu, anunț surprinzător la scurt timp după nuntă: „M-am gândit să…”

Pepe a dezvăluit ce decizie au luat el și Yasmine Pascu referitor la relația lor.

În luna iunie, Pepe și Yasmine și-au unit destinele, în ziua în care fiul lor a împlinit doi ani. La două luni după acest eveniment important, cei doi proaspeți căsătoriți au luat o decizie semnificativă pentru relația lor.

Pepe, anunț inedit despre relația cu Yasmine Pascu

Pepe este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști din România. De-a lungul carierei sale, publicul a fost mereu alături de el, susținându-l atât în momentele de bucurie, cât și în cele dificile. În iunie, când băiatul său a sărbătorit doi ani, cântărețul s-a căsătorit cu Yasmine. Acum, Pepe se simte împlinit pe toate planurile, avându-le aproape și pe fiicele sale mai mari, din căsnicia anterioară cu Raluca Pastramă.

Cu toate că momentele petrecute alături de copii sunt esențiale, Pepe a realizat că pentru a menține o relație frumoasă cu soția sa, este crucial să petreacă timp doar în doi. Astfel, au decis să plece într-o vacanță romantică împreună.

„Am mai fost în vacanță și o să mai plecăm. M-am gândit să plec cu fetele la sfârșitul lunii august, că am o perioadă așa de câteva zile, o săptămână, în care putem să plecăm împreună. Cred că o să plecăm în Italia pe la niște parcuri de distracții, avem niște locații foarte frumoase.

Poate chiar și prin Veneția, prin Verona. În rest, mai mergem pe la mare. Eu o să plec alături de Yasmine, doar noi doi, fără copii, prin Santorini. Trebuie să avem timp și pentru noi doi, măcar câteva seri împreună”, a spus Pepe, conform wowbiz.ro. 

În ceea ce privește luna de miere, Pepe și Yasmine au trăit această experiență înainte de nuntă. Cuplul a petrecut o vacanță minunată în Dubai, savurând din plin fiecare moment. Pepe este sigur că de data aceasta și-a găsit adevărata jumătate.

„Poate fi considerată ca o lună de miere. Noi am avut luna de miere în avans. Înainte de nuntă am fost în Dubai. Noi considerăm că suntem de o viață împreună. Nu știu. Parcă mi s-au șters toate amintirile cu oricine. Orice fel de situație din viața mea. Și toată povestea mea de iubire în momentul ăsta e doar despre mine și despre Yasmine”, a mai spus Pepe despre aleasa inimii sale și cea care l-a făcut tată de băiat.

Cum mențin armonia în cuplu

Într-un interviu recent, artistul a vorbit deschis despre viața de familie și cum reușește să facă față atât responsabilităților legate de carieră, cât și celor legate de copii. De asemenea, Pepe și Yasmine fac tot posibilul să păstreze armonia din cuplul lor și reușesc astfel să aibă parte și de momente prețioase în doi.

„Este adevărat că, poate, ne-am fi dorit și mai mult timp pentru noi, însă nu vrem să lipsim din viața copiilor. Credem că cea mai importantă pentru ei este prezența noastră, dincolo de orice lucru. Oricât aș fi de obosit, nu pot să nu merg cu Pepe la ședințele de înot, nu pot să lipsesc de la vreun concert de-al Rosei sau de la vreo competiție de scrimă, ori de la vreun antrenament de-al Mariei. Degeaba le-aș pune un șofer la dispoziție, dacă eu lipsesc de la orice activitate care este importantă pentru copiii mei.

Niciunul dintre noi nu vrea să lipsească din viața copiilor, ei sunt familia noastră, dar, da, ne facem timp și pentru noi. Și, ce credeți?, de cele mai multe ori când eu și Yasi ieșim, copiii sunt cei mai fericiți, pentru că ori merg la bunici, ori merg să se distreze și, practic, se simt ca într-o vacanță, pentru că nu mai e tati acolo, care să supravegheze totul. Au și ele nevoie de libertatea asta, cât despre Pepe Jr., el e prea mic în momentul ăsta și, indiferent cu cine rămâne, noi îl supraveghem de la distanță, video. Considerăm că așa e normal, iar noi numim asta o viață frumoasă.”, a spus Pepe pentru viva.ro.

Citește și:
Dana Rogoz, dezvăluiri inedite despre copiii săi. La ce trucuri apelează actrița atunci când pleacă în vacanță: „Sunt niște scheme care funcționează'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people