Pepe și Yasmine Ody, imagini inedite din vacanța în Dubai. Soția artistului și-a sărbătorit ziua de naștere

Pepe și soția sa, Yasmine Ody, au plecat înt-o vacanță romantică în Dubai, fără copii.

Pepe și Yasmine Ody, imagini inedite din vacanța în Dubai. Soția artistului și-a sărbătorit ziua de naștere

Pepe și Yasmine Ody au sărbătorit ziua ei de naștere într-un mod special, plecând într-o vacanță romantică în Dubai, fără copii. Artistul a dorit să marcheze această ocazie oferindu-i soției sale o escapadă în doi, pentru a se putea bucura de momentele de cuplu. 

Pepe și Yasmine Ody, vacanță romantică în doi

Anul trecut, Pepe a surprins-o pe soția sa cu o vacanță de vis în Istanbul, Turcia, petrecută pe un iaht luxos, de ziua ei de naștere. Se pare că artistul a continuat tradiția și anul acesta, aducând-o pe mama fiului lor într-o nouă escapadă romantică, de data aceasta în Dubai. Cu copiii lăsați acasă, cei doi se simt relaxați și se bucură de clipele petrecute împreună.

sursa: Instagram

Cei doi au împărtășit și imagini pe rețelele de socializare din Dubai, bucurându-se de momente de relaxare la piscină și în restaurantele rafinate. Prezentatorul de la emisiunea „Te cunosc de undeva!” și partenera sa și-au luat și timp să descopere cele mai frumoase locuri din Emiratele Arabe Unite, pozele făcute în fața celebrului Burj Khalifa urmând să rămână o amintire de neuitat.

sursa: Instagram

În plus, Pepe și-a răsfățat soția cu o experiență de neuitat în deșert. Acolo, cei doi au admirat peisajele spectaculoase cu dunele de nisip și au făcut o ședință foto memorabilă. Yasmine nu s-a lăsat mai prejos și i-a făcut o surpriză lui Pepe, pregătindu-i o băutură răcoritoare la piscină, gest foarte apreciat de artist pe rețelele de socializare.

sursa: Instagram

Cei doi și-au făcut planurile de nuntă

Pepe și Yasmine Ody s-au căsătorit civil în vara anului 2022, în cadrul unei ceremonii discrete. Acum, cei doi se pregătesc pentru cununia religioasă, care va avea loc pe 7 iunie. Această dată are o semnificație specială pentru că în acea zi s-a născut fiul lor, Pepe Jr.

„Nu am ales să facem nunta în secret, ci vrem să o facem de ziua lui Pepe Jr., pe data de 7 iunie. Noi am făcut doar o cununie restrânsă, în familie, dar nu a fost în secret. Au fost alături de noi persoanele dragi din familie și cei mai apropiați prieteni ai noștri. Dar, da, ne dorim intimitate, ne dorim discreție, fără a sta cu grija că suntem filmați și că a doua zi vom fi în toate tabloidele, nu asta vrem”, a dezvăluit Pepe pentru revista VIVA!

Pepe și Yasmine Ody își doresc să aibă parte de aceeași discreție și la cununia religioasă.

„Repet, la noi la cununie au fost cei dragi, am avut undeva în jur de 100 de invitați, nu a fost făcută în secret, au fost invitați și câțiva artiști, au postat, așa că nu a fost ceva ascuns, doar că nu ne-am dorit presă, pentru că n-ar mai fi fost intimitatea pe care noi ne-am dorit-o. (…) Nunta noastră va fi un eveniment extrem de elegant și de frumos, cu un concept deosebit, nou pe piață, și abia aștept să se întâmple, mai ales că este și de ziua lui Pepe Jr.”, a adăugat Pepe pentru sursa citată.

Citește și:
Cannes 2024: Vedete și ținute spectaculoase la premiera filmului Furiosa: A Mad Max Saga

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people