Pepe, mărturisiri despre începutul relației cu soția lui. Cum au reacționat fiicele sale când au cunoscut-o pe Yasmine: „Totul se întâmplă cu un scop”

Pepe a vorbit despre începutul relației cu soția lui și despre cum au reacționat fiicele sale, Rosa și Maria, când au cunoscut-o pe Yasmine.

Pepe se bucură de o carieră de succes și de o familie superbă. Cântărețul are două fete, pe Rosa și pe Maria, din mariajul anterior cu Raluca Pastramă, și mai are un băiețel, pe nume Pepe Jr., din actuala căsătorie cu Yasmine Ody. 

Pe 7 iunie 2024, Pepe a avut ceremonia religioasă cu partenera lui, Yasmine Pascu, la care au asistat peste 200 de prieteni și apropiați. Ceremonia religioasă a fost oficiată de mai mulți preoți în aer liber, într-un cadru de poveste, împodobit cu numeroase flori albe. Mireasa, Yasmine Pascu, a fost în centrul atenției, purtând o rochie lungă cu o crăpătură adâncă pe picior și decorată cu mulți trandafiri albi.

Pepe a optat pentru un costum alb, asortat perfect cu rochia soției sale. Conform tradiției, și-a prins o floare în piept, iar în picioare a purtat pantofi Prada de peste 1.000 de euro. Băiețelul lor, Pepe Jr., care a împlinit doi ani, a fost alături de ei. De asemenea, fiicele cântărețului, Rosa și Maria, au fost prezente, purtând rochii albe de prințese.

În cadrul unui interviu acordat recent, Pepe a vorbit despre începutul relației cu soția lui, Yasmine. Artistul și partenera lui se cunoșteau de mai mulți ani, iar cei doi chiar au fost vecini în perioada copilăriei. Cântărețul a spus și cum au reacționat fiicele sale, Rosa și Maria, când au cunoscut-o pe actuala lui parteneră.

„A venit natural. Relația cu Yasmine a început după divorțul meu de fosta soție la câteva luni. Am fost invitat la ziua ei, a fost prima femeie cu care am fost văzut în public. Nu a început din prima, a fost o tatonare. Pe Yasi o știam de mult timp, am fost vecini din copilărie, dar e mult mai mică decât mine. Am interacționat, am ieșit de câteva ori și am invitat-o la mine în vizită. Iar fetele mele au insistat. Se înțelegeau foarte bine, Yasi a fost foarte prietenoasă cu fetele, iar ele au insistat: „Ce bine ne înțelegem cu ea, tati, nu rămâne la noi?!” Cam așa a fost. Cumva relația a fost, nu neapărat împinsă de copii, dar a contat mult ce au spus. Când îți vin fetele și îți spun: „Nu rămâne și Yasi la noi, te rog?” A ajutat foarte mult. Totul se întâmplă cu un scop în viață, așa a vrut Dumnezeu”, a declarat Pepe pentru cancan.ro

În ceea ce privește educația copiilor săi, artistul își propune să fie un tată deschis și să mențină o comunicare sinceră cu aceștia. 

„Mie mi se pare că este important să fii alături de copiii tăi în fiecare zi, nu doar în prima zi de școală, și în ultima zi din școală, și în orice zi din an. O să fiu genul acela de tată care comunică cu ai săi copii și care are încredere în copiii lui chiar dacă mai greșesc. Așa este în viață, copiii greșesc, dar tu trebuie să îi aduci pe drumul cel bun de fiecare dată. Dar eu am încredere de fiecare dată în copiii mei pentru că noi comunicăm foarte mult”, a adăugat Pepe pentru sursa citată. 

Citește și:
Daliana Răducan și Răzvan Simion, dezvăluiri inedite despre începutul relației lor: „Asta mi-a dat de înțeles că suntem pe drumul cel bun'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people