Pepe, mândru de realizările fiicei sale, Maria: „Este foarte pasionată de handbal. A ieșit jucătoarea nr. 1”

Pepe este un tată cât se poate de mândru de copiii lui.

Pepe, mândru de realizările fiicei sale, Maria: "Este foarte pasionată de handbal. A ieșit jucătoarea nr. 1"

Pepe trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața lui, iar artistul este mândru de minunata sa familie. Artistul are trei copii superbi, care îl fac mândru pe zi ce trece. Fetele lui practică sporturi de performanță, iar ultimele realizări ale Mariei i-au umplut inima de bucurie.

Fiica cea mare a lui Pepe este jucătoare de handbal

Cele două fiice mai mari ale sale, Maria, de 11 ani și Rosa Alexandra, de 8 ani și jumătate, fac sport cu regularitate. Maria, cea mai mare dintre fiicele artistului, are un talent remarcabil la handbal și a participat la un meci în acest weekend. Pepe a fost alături de ea, împreună cu soția sa, Yasmine, micuțul Pepe Junior, în vârstă de un an și șase luni, și sora mai mică a Mariei, Rosa Alexandra.

„Maria e la handbal, la Voluntari, și are turneu acum. Merg mereu la meciuri, e normal să o susțin. Este foarte pasionată de handbal. A ieșit jucatoarea nr. 1 de două ori până acum. La fiecare meci se alege câte un copil. Este super bună la handbal!”, a declarat Pepe despre fiica lui mai mare, Maria, pentru Click.ro

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

În weekend, întreaga sa familie a fost alături de Maria, oferindu-i susținere. După participarea la meciul de handbal, ea a obținut o diplomă și a trăit o bucurie imensă. Pepe a împărtășit această realizare și cu fanii din mediul online, care i-au transmis felicitări și gânduri frumoase.

sursa: Instagram
sursa: Instagram
sursa: Instagram

„Mândru pentru performanța ei!”, și-a exprimat Pepe fericirea pentru fata lui și în mediul online.

Ce spune artistul despre viața de familie

Pentru Pepe, muzica este viața lui și nu și-a schimbat niciodată principiile după care se ghidează. De asemenea, artistul este și un familist convins, iar de câțiva ani trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Yasmine Ody, femeia care i-a dăruit un băiețel. Într-un interviu acordat pentru revista VIVA!, Pepe a vorbit deschis despre viața de familie și copiii lui.

„Chiar avem o familie frumoasă și mă bucur mult de tot c-a existat înțelegere din toate părțile, în așa fel încât lucrurile să se așeze. Cât despre gelozii între frați, nici nu se pune vorba. Fetele sunt îndrăgostite efectiv de Pepe Junior, iar el, vă dați seama, este jucăria familiei în momentul de față. Singurele gelozii care încă există și sunt evidente… sunt între ele, ca surori. Și asta pentru că există întotdeauna între surori o concurență, mai ales că sunt apropiate de vârstă. Legat de Pepe Jr, el este doar jucăria și plăcerea familiei. Se simte iubit și adorat, și chiar nu au existat gelozii din partea fetelor vizavi de el, sub nicio formă. Și Doamne ajută, îi mulțumesc mult de tot lui Dumnezeu!”, a spus Pepe.

În timpul aceleiași interviu, artistul a dezvăluit că fiica sa, Rosa, pare să îi calce pe urme. Micuța manifestă o atracție față de muzică și este entuziasmată să cânte împreună cu tatăl ei. Mai mult, i-a cerut chiar să îi cumpere un pian pentru a se exersa mai bine la acest instrument.

„Nu știu dacă există emoție mai mare și plăcere, totodată, și… nici nu știu cum să o descriu… uneori, chiar frică, atunci când cântă copilul tău, să fii sigur că iese bine. Plăcere mai mare nu se poate, nu se poate compara cu nimic! Mă bucur mult de tot când văd că Rosa îndrăgește muzica, a cântat cu mine și s-a bucurat. Și mă bucur c-a ales singură să facă pian, mi-a cerut singură să-i cumpăr pian și tot singură, după ce a susținut un concert de pian la ‘George Enescu’, m-a rugat să o mut la școală la „George Enescu'… singură, așa… Cumva, atunci când un copil îți cere să evolueze, mi se pare că este datoria mea ca părinte să fac tot posibilul să-i ofer tot ceea ce are nevoie și să mă bucur, mai ales că, de mică, și-a ales un drum. Sper să-l urmeze cu succes”, a mai declarat artistul.

Citește și:
Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre așteptările pe care le are de la partenerul ei de cuplu: „Nu am nevoie nici măcar să…'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people