Pepe, imagini inedite din vacanța cu familia. Ce destinație a ales artistul

Pepe a împărtășit imagini emoționante din vacanța cu familia.

Pepe și Yasmine Pascu au impresionat cu imagini minunate din vacanță. Împreună cu cei trei copii, au plecat în Turcia pentru a se bucura pe deplin de sezonul estival. În timp ce mulți se întorc deja din vacanțe, Pepe și-a aranjat toate lucrurile și apoi a plecat pentru câteva zile pentru a se relaxa împreună cu familia. Artistul și-au pus planurile în practică, astfel că acum se bucură pe deplin de timpul de calitate alături de cei trei copii și soția sa.

Fiind foarte activ și în social media, Pepe a surprins toate momentele frumoase petrecute de cele două fiice împreună cu cel mai mic membru al familiei, dar și pe Yasmine Pascu alături de fetițele din căsătoria lui anterioară. Acestea au demonstrat că se înțeleg de minune și au o relație specială.

Pepe a plecat în vacanță cu familia

Pepe și Yasmine Pascu trăiesc o frumoasă poveste de iubire de multă vreme, iar din iubirea lor s-a născut și Pepe Jr., un băiețel adorabil și foarte vesel. Chiar și atunci când au plecat în vacanță împreună cu fiul lor, dar și cu cele două fiice ale artistului din căsătoria anterioară, cei doi găsesc întotdeauna timp să petreacă momente de calitate unul cu celălalt. De data aceasta, au decis că este momentul perfect pentru a se relaxa și s-au bucurat de o vacanță binemeritată în Turcia.

Pepe și Yasmine Pascu au dat startul distracției în vara aceasta. După ce s-au asigurat că toate lucrurile sunt rezolvate și totul este în ordine, au luat decizia de a pleca ca o familie adevărată, în formula completă, departe de România. Nu s-au mulțumit doar cu litoralul românesc, ci au ales Turcia drept destinație, o țară care pare să fie printre preferatele lor. Nu este prima dată când aleg această destinație, ceea ce arată că sunt deja familiarizați cu locul și se simt foarte bine aici.

Cântărețul este cât se poate de fericit atunci când vede zâmbetele pe chipurile copiilor săi, motiv pentru care nu a putut să nu surprindă câteva momente speciale. Mai exact, l-a filmat pe fiul său în timp ce se juca alături de sora lui mai mare, dar și în brațele mamei lui. De asemenea, nu a putut să nu imortalizeze și momentele de la piscină sau de la terasă, unde s-au bucurat de clipe de relaxare și răsfăț. Și pentru că el nu era în centrul atenției publicului, s-a fotografiat cu fiul său în spate, reflectându-se pe chipul său mândria și împlinirea de a fi tată.

Pepe se simte plin de mândrie ca tată și trăiește o mare fericire. Are tot ce și-ar putea dori și se bucură de o poveste de dragoste minunată alături de Yasmine Pascu, care l-a făcut și tată de băiat. Relația dintre cele două fiice ale lui Pepe și mezinul familiei este una extraordinară și plină de armonie, ele având grijă de el și petrecându-și timpul împreună într-o mulțime de jocuri, așa cum se poate vedea și din imaginile recente de la vacanță.

Cum este artistul în rolul de tată

Desigur, artistul are trei copii frumoși, pentru care ar face orice, dar, în primul rând, el înțelege că educația este cea mai importantă. Chiar dacă este destul de ocupat, se implică în mod activ în creșterea lor, fiind atent la nevoile și dorințele lor, așa cum a subliniat în declarațiile sale.

„Ca tată mă consider cât se poate de atent, grijuliu și implicat. Ca tată de trei copii sunt extrem de fericit. Îmi place să ne bucurăm împreună de copilărie. Sunt foarte atent și le umplu programul cu multe activități ca să descopere singuri ce le place și ce nu le place. Fiecare om are drumul său în viață. Cel mai important lucru este ca ai mei copii să nu aibă teamă de mine”, a declarat Pepe pentru CaTine.ro.

Citește și:
Gigi Hadid a fost arestată. Care a fost motivul & prima reacție a supermodelului

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people