Pepe, imagine de colecție cu familia lui. Artistul a împlinit 44 de ani: „Mă simt extraordinar”

Cu ocazia zilei sale de naștere, Pepe a împărtășit o imagine emoționantă de familie.

Pepe, imagine de colecție cu familia lui. Artistul a împlinit 44 de ani: "Mă simt extraordinar"

Pepe și-a surprins fanii cu o imagine într-o ipostază de familie. Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, prezentatorul emisiunii „Te cunosc de undeva!” a împărtășit o fotografie emoționantă alături de frumoasa sa familie. Artistul și partenera lui au decis să plece pentru câteva zile într-o vacanță de vis alături de copii, unde se bucură de clipe de răsfăț și distracție.

Pepe, imagine de colecție cu familia

Pepe poate afirma cu mândrie că este un om împlinit, atât în ceea ce privește viața profesională, cât și cea personală. Artistul are o familie frumoasă și o carieră de succes în domeniul televiziunii și al muzicii. Recent, prezentatorul emisiunii „Te cunosc de undeva!” a împărtășit o fotografie specială pe rețelele de socializare, pentru care a primit foarte multe aprecieri.

Artistul și soția sa, Yasmine Pascu, alături de fiul lor și Maria și Rosa, fiicele pe care Pepe le are din căsnicia anterioară, se bucură de o vacanță de neuitat într-o destinație exotică. Cuprinși de dragoste și fericire, familia a surprins momentul special într-o fotografie, iar Pepe a ales să împărtășească această imagine emoționantă cu fanii săi pe conturile sale personale de pe rețelele de socializare.

„Vă mulțumesc pentru urările și gândurile frumoase🙏 Mă simt extraordinar de bine și de fericit alături de familia mea și timp de petreceri avem toată viața… așa că să ne revedem cu bine🥂🍾❤️”, a transmis Pepe pe Instagram.

Artistul și-a sărbătorit ziua de naștere

Pepe și-a sărbătorit ziua de naștere cum nu se putea mai bine: alături de cei dragi, într-o locație de vis. Artistul a fost în centrul atenției și s-a bucurat din plin de toate urările din partea celor dragi, dar și din partea fanilor, care i-au transmis gândurile bune. Soția artistului a postat și o fotografie cu el pe Instagram, în care i-a urat un călduros La mulți ani.

Cuvintele pline de afecțiune au evidențiat legătura puternică dintre cei doi. Relația lor frumoasă și autentică a fost întotdeauna în centrul atenției, iar Yasmine Pascu a dovedit că este alături de Pepe în fiecare moment important din viața lui, inclusiv de ziua lui de naștere.

„La mulți ani, inima mea! Te iubesc”, a scris Yasmine Pascu.”

sursa: Instagram

Pepe și Yasmine Pascu au impresionat cu imagini minunate din vacanță. Împreună cu cei trei copii, au plecat în Turcia pentru a se bucura pe deplin de sezonul estival. În timp ce mulți se întorc deja din vacanțe, Pepe și-a aranjat toate lucrurile și apoi a plecat pentru câteva zile pentru a se relaxa împreună cu familia. Artistul și-au pus planurile în practică, astfel că acum se bucură pe deplin de timpul de calitate alături de cei trei copii și soția sa.

Fiind foarte activ și în social media, Pepe a surprins toate momentele frumoase petrecute de cele două fiice împreună cu cel mai mic membru al familiei, dar și pe Yasmine Pascu alături de fetițele din căsătoria lui anterioară. Acestea au demonstrat că se înțeleg de minune și au o relație specială.

Citește și:
Ce i-a spus Ștefan Bănică fiicei sale, Violeta, când i-a dezvăluit că ar vrea să fie actriță

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people