Pepe, dezvăluiri inedite despre relația cu soția lui, Yasmine. Ce spune artistul despre al patrulea copil: „Nu se știe”

Pepe a oferit detalii inedite despre viața de familie.

Pepe, dezvăluiri inedite despre relația cu soția lui, Yasmine. Ce spune artistul despre al patrulea copil: "Nu se știe"

Pepe trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de Yasmine, femeia care l-a făcut tată pentru a treia oară. După divorțul de mama fetițelor sale, artistul și-a găsit fericirea în brațele Yasminei și au decis să își construiască o nouă viață împreună. Într-un interviu acordat pentru ciao.ro, Pepe a împărtășit planurile pe care le are alături de actuala sa parteneră.

Ce spune Pepe despre al patrulea copil

Cântărețul are în total trei copii, două fete și un băiat, însă momentan nu se gândește la posibilitatea de a avea un al patrulea copil. Deși trăiește o viață plină de bucurie alături de familia sa, Pepe recunoaște că are un program extrem de încărcat, iar timpul său este limitat. Prin urmare, momentan nu ar putea să se ocupe de îngrijirea unui nou bebeluș.

„În momentul de față suntem foarte ocupați și ne ocupă prea mult timp viața noastră. Nu am luat în calcul un alt copil, e destul de complicat, nu se știe pe viitor! Momentan e de ajuns! E greu cu 3!”, a precizat Pepe.

Pepe este un tată foarte dedicat și își iubește enorm copiii, iar el se asigură că le îndeplinește toate dorințele și poftele.

„Maria e sportivă, face sport de performanță, este handbalistă, face și două antrenamente pe zi, deci e normal să arate așa și să se dezvolte frumos. Sportul e important și sănătos pentru copii și nu numai. (…) Eu o susțin în tot ceea ce face, nu îmi fac griji pentru nimic”, a declarat vedeta de la Antena 1.

Artistul are un magazin de haine

Pepe, în ciuda carierei sale în muzică, și-a dorit să dezvolte o afacere de familie, astfel că a inaugurat un magazin de haine. Yasmine, soția sa, joacă un rol important în gestionarea acestui business, iar Pepe însuși este figura emblematică a magazinului. De asemenea, artistul recunoaște că, într-un anumit moment, a investit și în sectorul imobiliar.

„Pepe e un investitor plin de calitate și de speranță, e mai mult o afacere pentru familie, jobul meu principal este să fiu artist. Astăzi sunt îmbrăcat cu haine de la mine, pentru că, de fapt, sunt imaginea magazinului. Toți din familie purtăm haine de acolo, sunt puține mărimi din fiecare model și nu riști să te îmbraci ca altcineva. (…) Eu am făcut chestia asta (n.r. investiții în sectroul imobiliar) de mult, le-am și vândut de mult!”, a mai spus artistul.

Pepe va continua să fie prezentator în acest sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, alături de Alina Pușcaș, și nu are nicio intenție de a renunța la acest proiect. Artistul a afirmat că emisiunea va continua cu el și că există discuții în desfășurare pentru diverse alte proiecte, atât la Antena 1, cât și în alte locuri, dar momentan nu poate dezvălui detalii concrete.

„Da, normal, clar emisiunea va continua și va continua cu mine. Despre alte proiecte nu pot vorbi, dar sunt tot felul de discuții proiecte, atât la Antena 1, cât și în alte părți, să vedem, deocamdată nu pot să divulg nimic”.

Citește și:
Cătălin Bordea, primele declarații după ce a fost surprins cu presupusa nouă parteneră

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people