Pepe, dezvăluiri despre retragerea din televiziune și emisiunea „Te cunosc de undeva”: „Timpul nu iartă pe nimeni”

Pepe a vorbit deschis despre cariera sa în televiziune și momentul în care se va retrage de la Te cunosc de undeva.

Pepe, dezvăluiri despre retragerea din televiziune și emisiunea "Te cunosc de undeva": „Timpul nu iartă pe nimeni”

Pepe, unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi, a discutat despre planurile sale după ce va părăsi emisiunea Te cunosc de undeva de la Antena 1. Artistul a făcut parte atât din juriu, cât și din distribuția show-ului, iar acum prezintă alături de Alina Pușcaș. În cadrul lansării sezonului 19 al emisiunii, Pepe a vorbit despre dorința sa de a rămâne în amintirea publicului ca unul dintre cei mai buni concurenți, după ce se va retrage din lumea showbiz-ului.

Pepe a vorbit despre rolul său la Te cunosc de undeva

Într-un interviu pentru Viva, Pepe a oferit mai multe detalii despre experiența sa atât de concurent, cât și se prezentator la Te cunosc de undeva. Acesta a este recunoscut de către publicul larg pentru tranformările sale uluitoare, dar și pentru umorul specific. Acum, fanii show-ului de la Antena 1 îl pot vedea pe artist în ipostaza de prezentator, alături de Alina Pușcaș.

Pepe a vorbit despre experiența sa în televiziune și a spus ce își dorește de la cariera lui, după ce se va retrage din acest proiect. Te cunosc de undeva a fost și rămâne pentru artist o etapă importantă din viața lui și își dorește să rămână în istoria spectacolului drept un concurent puternic.

Eu îmi doresc întotdeauna ca proiectul să meargă mai departe și dacă am făcut parte din el, ca și concurent, ca jurat, ca prezentator, emisiunea va merge mai departe oricând eu nu voi mai fi în acest proiect, pentru că e posibil ca la un moment dat… timpul nu iartă pe niciunul dintre noi. Îmi doresc ca undeva în istoria Te cunosc de undeva să fiu recunoscut, în primul rând, pentru transformările mele, pentru premiile și situațiile frumoase în care am fost și chiar ca și prezentator este o onoare și o mândrie să fac parte din acest proiect și o plăcere totodată.„, a spus Pepe pentru Viva.ro.

De la rolul de concurent, la cel de prezentator TV

Întrebat despre trecerea din rolul de concurent la rolul de prezentator TV, Pepe a declarat că i-a fost destul de dificil la început. Chiar dacă este mândru de poziția sa în cadrul emisiunii, acesta a spus că trebuie să se rezume la mai puțin întrucât concurenții fac toate momentele.

Este greu atunci când știi că poți mult și nu ai posibilitatea să o faci și să te rezumi la puțin. Până la urmă ce fac eu pe scenă la „Te cunosc de undeva” este să prezint niște artiști și ei fac totul în momentul ăsta, dar spiritul „Te cunosc de undeva”, care este cumva în mine, îmi dă libertatea să pot să glumesc cu fiecare în parte, să pot să mă pun în pielea fiecărui artist care trece printr-o transformare, pentru că am trecut prin majoritatea ipostazelor de-a lungul sezoanelor, și atunci îmi permit să mă joc cu mintea mea și să-i ajut de multe ori pe concurenți să le mai dau sfaturi în culise, și chiar în timpul filmărilor să mai arunc câte o glumă.„, a mai spus artistul.

Citește și:
Irina Shayk, declarații oneste despre rolul de mamă și despre ce valori îi insuflă fiicei ei și a lui Bradley Cooper

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people