Pepe, acuzații dure la adresa fostei soții, Raluca Pastramă, în disputa pentru custodia copiilor: „Noi aveam un acord”

Pepe a lansat acuzații dure la adresa fostei sale soții, Raluca Pastramă, în conflictul privind custodia celor două fiice ale lor.

Raluca Pastramă și Pepe au ajuns să se confrunte în instanță pentru a stabili condițiile privind custodia fiicelor lor, Rosa Alexandra și Maria Pascu. După ce ambii au făcut declarații dure unul la adresa celuilalt, artistul a dezvăluit noi detalii din conflictul cu fosta sa soție.

Pepe a lansat acuzații serioase la adresa fostei sale soții, Raluca Pastramă, în contextul unui nou conflict privind custodia copiilor, care a ajuns din nou în fața instanței. Artistul a explicat că, inițial, cei doi ajunseseră la un acord prin care Raluca era scutită de plata pensiei alimentare, însă lucrurile s-au schimbat recent.

Pepe, noi dezvăluiri despre conflictul cu Raluca Pastramă

Prezentatorul emisiunii „Te cunosc de undeva” a afirmat că fosta sa parteneră nu ar reuși să facă față responsabilităților legate de creșterea și îngrijirea fetelor lor, Maria și Rosa. Potrivit cântărețului, Raluca nu ar dispune de suficient timp pentru a se ocupa de toate nevoile și activitățile celor două fete.

„Noi aveam un acord, conform căruia ea nu plăteşte pensie alimentară. Mai mult ca sigur, dacă se schimbă domiciliul, mă obligă să plătesc pensie alimentară. Asta e intenţia, una financiară.

Dacă îi dau copiii pe cap trei săptămâni şi nu răspund la telefon, dacă nu le duc eu la antrenamente şi la şcoală, s-ar putea să aducă fetele, sufocată. Nu are cum să aibă ea timp de aşa ceva. Are alte probleme. Are liber să vină la noi, să plătească şcolile, următoarea factură e de 13.000 de euro”, a declarat cântărețul pentru fanatik.ro.

În cadrul audierilor de la tribunal, Raluca Pastramă a susținut că înainte de divorț ea a fost cea care s-a ocupat în principal de creșterea fetelor, însă după separare, responsabilitatea a revenit în totalitate lui Pepe. Aceste afirmații l-au luat prin surprindere pe artist, care nu se aștepta la o astfel de mărturisire.

Pepe se opune propunerii făcute de fosta sa soție, care dorește să schimbe domiciliul copiilor și să obțină custodie comună. Cântărețul nu este de acord cu aceste modificări, considerând că nu ar fi în interesul fetelor.

„A depus ordonanţă președințială, asta înseamnă că trebuie să demonstreze şi care e urgenţa. Cred că nimeni nu se poate pronunţa aşa doar că se trezeşte mamă peste noapte. Când eram în sală, am aflat că doar ea a crescut fetele până la divorţ, şi doar eu după divorţ. Asta a fost declaraţia ei. De acum înainte, vrea să îi creştem împreună. Nu am cum să fiu de acord cu propunerea ei de a schimba domiciliul copiilor şi nici să fie o săptămână la mine, o săptămână la ea. Fetele au şi ele un program şi sunt foarte fericite. Ele îşi doresc să stea acasă”, a mai spus el.

Ce declară Raluca Pastramă

Într-o intervenție telefonică la emisiunea „Xtra Night Show”, Raluca a vorbit recent despre dorința sa de a împărți în mod egal programul de vizite, astfel încât amândoi părinții să petreacă timp echitabil cu fetițele.

„Poate că este momentul să spun și eu o parte din adevărul meu. (…) Ca să încep cu începutul și să înțeleagă și oamenii de acasă realitatea lucrurilor, aș vrea să le comunic că eu nu am fost niciodată departe de copiii mei. Fetele mele nu au stat niciodată exclusiv la Pepe, așa cum el a spus întotdeauna. (…) Îmi doresc ca oamenii să cunoască puțin din adevăr și să nu considere că sunt o mamă care și-ar lăsa vreodată copiii. Este total neadevărat. Programul copiilor a fost întotdeauna jumătate și jumătate. Niciodată nu au stat exclusiv la tată. Copiii întotdeauna au stat și la mine și la el. Nu a fost niciodată discuția ca fetele noastre să stea exclusiv la unul dintre noi. Nu ar fi normal pentru ele să se întâmple asta. (…) Fetele noastre au stat, după divorț, jumătate – jumătate. Cinci zile la mine, cinci zile la el, o săptămână cu o săptămână”, a spus Raluca Pastramă la Xtra Night Show.

Citește și:
Iulia Vântur, declarații despre operațiile estetice. Cum se menține în formă la 44 de ani: „Simt că trec anii, însă…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people