Penelope Cruz, petrecere inedită cu vedete de ziua sa de naștere. Actrița a împlinit 50 de ani

Penelope Cruz a sărbătorit cu stil aniversarea sa de 50 de ani, alături de vedete.

Penelope Cruz, petrecere inedită cu vedete de ziua sa de naștere. Actrița a împlinit 50 de ani

Penelope Cruz și-a marcat cea de-a 50-a aniversare în stil de vedetă. Actrița a avut printre invitați nume celebre, printre care soțul ei, actorul Javier Bardem, dar și Irina Shayk, pentru o noapte în oraș, care a fost împărtășită pe rețelele de socializare.

Penelope Cruz, aniversare inedită cu celebrități

Împărtășind diverse fotografii de la petrecerea care a marcat aniversarea ei de duminică, Penelope părea să aibă o noapte plină de distracție în oraș. Creatorul de modă italian Riccardo Tisci a postat pe Instagram o fotografie uimitoare în care actrița radiază de fericire alături de prietenii săi, printre care și modelul Irina Shayk

El a scris pur și simplu: „HB @penelopecruzofficial” sub fotografie. El a distribuit apoi un videoclip în care Javier se îmbrățișează cu soția sa în timp ce aceasta primește un tort și îi cântă prietenii și familia sa.  Riccardo a scris: „Ce noapte magică….Suntem cu toții atât de norocoși La mulți ani”. Apoi, el a postat o altă poză cu Irina, în vârstă de 38 de ani, în care cei doi s-au îmbrățișat în timp ce purtau look-uri asemănătoare, de inspirație bondage. 

Penelope a arătat incredibil la petrecere, deoarece a purtat un top cu detalii pe umeri, punându-și în evidență decolteul. Ea a îmbrăcat acest look cu o pereche de skinny jeans, în timp ce a purtat o geantă de mână Chanel. Irina Shayk a strălucit și ea, deoarece a purtat un top tip bustieră cu ornamente aurii la bretele și a asortat acest look cu o fustă cu șliț.

Pe lângă faptul că a împărtășit imagini de la festivitățile sale pline de vedete, Penelope Cruz și-a evidențiat clar relațiile de prietenie cu toate celebritățile în postările sale de pe Instagram.

Ce spune actrița despre carieră și soțul ei

Penelope este căsătorită cu actorul Javier Bardem, cuplul făcând marele pas în 2010, după trei ani de relație. Actrița a povestit că i-ar plăcea să facă un film muzical cu soțul ei, după ce l-a auzit cântând câteva melodii în „Being the Ricardos”. Penelope nu s-a considerat niciodată o cântăreață până când regizorul Rob Marshall a convins-o că ar putea cânta pentru musicalul Nine din 2009, motiv pentru care își încurajează partenerul să facă acest pas.

Actrița a dezvăluit într-un interviu pentru Entertainment Tonight că și soțul ei era la fel de sceptic precum era și ea, iar acum vrea să facă un musical alături de el. Când a fost întrebată despre potențialul de a face un astfel de proiect cu partenerul ei de viață, aceasta a spus că i-ar plăcea foarte mult.

„Mi-ar plăcea. L-am văzut pe soțul meu cântând și a făcut o treabă incredibilă! El simțea același lucru pe care îl simțeam și eu când am făcut-o, când habar nu aveam că pot să cânt, dar apoi Rob Marshall m-a convins, după ce a făcut câteva teste, că pot”, a spus ea despre regizorul ei Nine.

Citește și:
Cum arată acum Maia, fiica lui Teo Trandafir. Are 19 ani și a surprins cu cele mai recente imagini

foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people