Pe ce cheltuie Larisa Iordache renta viageră de 14.000 de lei: „Plăcerile sufletului meu”

Larisa Iordache a dezvăluit pe ce cheltuie renta viageră lunară și care sunt planurile sale de viitor.

Pe ce cheltuie Larisa Iordache renta viageră de 14.000 de lei: „Plăcerile sufletului meu”

Larisa Iordache, fostă gimnastă și actuală antrenoare a clubului Dinamo, a discutat despre renta viageră lunară și despre viața sa personală, după ce s-a retras din gimnastică. În interviul acordat pentru Fanatik.ro, fosta concurentă de la America Express a dezvăluit totul despre cariera sa de antrenoare și ce planuri de viitor are.

Pe ce cheltuie Larisa Iordache renta viageră lunară

Larisa Iordache a dezvăluit pe ce își cheltuie renta lunară viageră de 14.000 de lei. Potrivit sursei, sportiva nu își neglijează mașina de lux pe care o deține de 3 ani, dar nici pasiunea pentru haine și modă.

„O cheltuiesc pentru plăcerile sufletului meu: mașina mea, pentru că nu aș fi investit o sumă atât de mare în mașina pe care o am. Am un BMW I8. Îl am de 3 ani, din 2019, mi l-am făcut cadou de ziua mea și mai sunt foarte fascinată de haine. Dacă îmi doresc să plec undeva, mă organizez, desigur și așa cheltui eu banii. În America, în New York, aș merge din nou. Am mai fost în ultima vacanță în New York, în 2018, și acolo aș mai merge. Aș sta acolo și jumătate de an”, a spus Larisa Iordache.

În ceea ce privește cariera sa, Larisa Iordache a dezvăluit cum i s-a schimbat viața după ce s-a retras oficial din ipostaza de gimnastă. În prezent, aceasta este antrenoare la clubul Dinamo și a declarat că îi place foarte mult să antreneze copiii și să le înțeleagă nevoile.

„Sunt antrenoare la Dinamo, respect acest job, pentru că am foarte mulți copii pe care îi antrenez. Sufletele copiilor sunt foarte firave și nu-mi doresc să dezamăgesc, mai ales un suflet de copil… Dacă am pornit pe această nișă, o s-o țin așa. Dar, cine știe! Încerc să înțeleg nevoia copilului, să înțeleg cauza și să ofer efectul. Încerc să vorbesc cu ei. Sunt calmă, indiferent de situație, pentru că copiii sunt dificili și nu reacționează mereu la ce li se spune, dar încerc să intru în jocul lor”, a mai completat antrenoarea.

Citește și:
Salma Hayek, apariție spectaculoasă alături de fiica ei, Valentina, la Săptămâna Modei de la Milano

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people