Pax, Zahara, Shiloh și Knox, copiii Angelinei Jolie și ai lui Brad Pitt, surprinși împreună într-o ipostază rară

Copiii lui Brad Pitt și ai Angelinei Jolie au fost surprinși în timpul unei ieșiri rare la o cafenea din Los Angeles.

Pax, Zahara, Shiloh și Knox, copiii Angelinei Jolie și ai lui Brad Pitt, surprinși împreună într-o ipostază rară

Patru dintre copiii lui Brad Pitt și ai Angelinei Jolie au fost văzuți sâmbătă la o cafea în Los Angeles. Pax, de 19 ani, Zahara, de 18 ani, Shiloh, de 17 ani, și Knox, de 14 ani, au fost fotografiați petrecând timpul împreună, în timp ce au trecut pe la Maru Coffee pentru a lua niște băuturi reci în Los Feliz. Aceștia au fost surprinși râzând în timp ce se bucurau de ieșirea lor împreună sub soarele californian.

Copiii cuplului Angelina Jolie-Brad Pitt au fost surprinși împreună

Shiloh a fost văzută cu un matcha cu gheață într-o mână și o cafea cu gheață în cealaltă, în timp ce era îmbrăcată lejer cu un hanorac roșu cu glugă Stüssy, pantaloni scurți de blugi negri tăiați și adidași Converse negri cu vârf înalt. Pax și Knox erau îmbrăcați la fel, în tricouri albe și pantaloni de culoare închisă, deși fratele mai mare și-a accesorizat look-ul cu un colier cu pandantiv în formă de extraterestru și ochelari de soare.

sursa: Profimedia
sursa: profimedia

Între timp, Zahara a rămas discretă într-un hanorac negru, blugi albaștri și și-a acoperit fața cu o mască neagră. Nu au fost văzuți la ieșirea rară între frați ceilalți doi copii ai cuplului, Maddox, 21 de ani, și sora geamănă a lui Knox, Vivienne.

Foștii soți, în conflict pentru custodie

Brad Pitt, în vârstă de 59 de ani, și Jolie, în vârstă de 48 de ani, și-au crescut împreună cei șase copii până când s-au despărțit în 2016, după 12 ani de căsnicie. Actrița din „Tomb Raider” a cerut divorțul la câteva zile după ce actorul s-ar fi certat cu ea și cu copiii lor într-un avion privat în acel an. Pitt a fost acuzat că l-a „sufocat și l-a lovit” pe fiul lor Maddox în timpul zborului devenit celebru din Franța spre Statele Unite, deși nu a fost niciodată găsit vinovat. Actorul a negat afirmațiile.

De atunci, foștii soți au fost implicați într-o luptă acerbă pentru custodie și au devenit legal separați în 2019. În mai 2021, actorul din „Bullet Train” a avut o victorie aparentă în instanță, când a obținut custodia comună a copiilor lor. Dar decizia a fost ulterior anulată și au continuat să se certe în instanță.

Brad Pitt a mai afirmat că actrița a plănuit „în secret” să vândă partea ei din proprietatea lor franceză, Château Miraval, ca o modalitate de a se răzbuna pe fondul luptei lor continue pentru custodie. De asemenea, se zvonește că actorul se întâlnește cu noua parteneră, Ines de Ramon, după ce a fost văzut cu fosta soție a lui Paul Wesley în noiembrie 2022.

Între timp, Jolie ar fi avut o presupusă relație cu The Weeknd în 2021. Iar în luna ianuarie a acestui an, ea și actorul din „Normal People”, Paul Mescal, au stârnit zvonuri de dragoste când au fost văzuți la o întâlnire la o cafea în Londra, deși sursele au declarat la vremea respectivă pentru Page Six că erau doar prieteni.

Citește și:
În culisele Academiei de Dans și Performance

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people