Patrick Dempsey, desemnat „cel mai sexy bărbat în viață” în 2023: „Întotdeauna am fost domnișoara de onoare”

Patrick Dempsey a fost desemnat de revista PEOPLE "cel mai sexy bărbat în viață" din 2023.

Patrick Dempsey, desemnat "cel mai sexy bărbat în viață" în 2023: "Întotdeauna am fost domnișoara de onoare"

Au trecut aproape două decenii de când Patrick Dempsey a apărut pe micul ecran în rolul neurochirurgului Derek „McDreamy” Shepherd în serialul Grey’s Anatomy de pe ABC. Statutul său de „heartthrob” (n.r. – vedetă atrăgătoare) a creat o asemenea frenezie în rândul fanilor, încât a apărut în revistele PEOPLE de nenumărate ori de-a lungul anilor. Acum, a primit coroana de „cel mai sexy bărbat în viață”.

Patrick Dempsey este „cel mai sexy bărbat în viață” în 2023

Patrick Dempsey s-a bucurat de-a lungul anilor de atenția fanilor, în urma rolului său iconic din Grey’s Anatomy. Actorul a interpretat rolul neurochirurgului Derek Shepherd, care a avut o relație anevoioasă cu Meredith Grey. La aproape 20 de ani de la apariția pe micul ecran, Dempsey a fost desemnat „cel mai sexy bărbat în viață” în 2023 de către revista PEOPLE.

„Mă bucur că se întâmplă în acest moment al vieții mele. Este frumos să ai recunoaștere și, cu siguranță, ego-ul meu ia o mică lovitură, dar îmi oferă sprijinul pentru a o folosi pentru ceva pozitiv”, spune actorul, în vârstă de 57 de ani, pentru PEOPLE în articolul de copertă din această săptămână. 

Lucrul care este cel mai aproape de inima sa este Dempsey Center, pe care l-a fondat în onoarea mamei sale decedate pentru a sprijini pacienții cu cancer și pe cei dragi acestora. De asemenea, Dempsey este un familist convins alături de soția sa Jillian, în vârstă de 57 de ani, makeup artist și fondatoare a propriei linii de produse de înfrumusețare, și de copiii lor Talula, în vârstă de 21 de ani, și gemenii Sullivan și Darby, în vârstă de 16 ani.

Actorul a rămas surprins atunci când a aflat că PEOPLE l-a desemnat „cel mai sexy bărbat în viață” din acest an și a făcut chiar și câteva glume pe această temă.

„Am fost complet șocat, apoi am început să râd, ca și cum ar fi fost o glumă, nu? Întotdeauna am fost domnișoara de onoare! Uitasem complet de asta și nici nu m-am gândit vreodată să fiu în această poziție. Așa că orgoliul meu este în regulă”, spune el, râzând.

În ceea ce privește modul în care vor reacționa copiii săi, Dempsey insistă că „vor face mișto de mine și se vor lua de mine și vor găsi toate motivele pentru care nu ar trebui să fiu acolo”, spune el. „Ceea ce este bine, ei mă mențin tânăr”.

Actorul joacă în filmul Ferrari

În decembrie, actorul își va arăta abilitățile sale de pilot de curse în filmul biografic Ferrari regizat de Michael Mann, care a primit un acord interimar din partea SAG-AFTRA pe fondul grevei actorilor, interpretându-l pe pilotul italian Piero Taruffi. Filmul l-a învățat o lecție despre asumarea riscurilor, dar în afara circuitului.

„Urmăream filmul de ani de zile, așa că l-am sunat pe Michael și i-am spus: ‘Vreau să discutăm despre posibilitatea de a face parte din acest film’. Asta m-a învățat că, dacă vrei cu adevărat ceva, trebuie să o faci singur.”, își amintește Dempsey. 

Acum, actorul învață că lucrurile bune vin cu adevărat la cei care așteaptă: „Am autocolantele pentru bara de protecție, tricouri, postere”, glumește el despre noul său rol. Înseamnă asta că a atins apogeul? „Am atins apogeul cu mulți ani în urmă”, spune el, râzând. „Dar sunt încă aici”.

Ferrari urmează să se lanseze în cinematografe în ziua de Crăciun. 

Citește și:
Ce decizie a luat Simona Pătruleasa, după 15 ani de căsnicie: „Nu am negociat nimic'

FOTO: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people