Paris Jackson, omagiu emoționant pentru tatăl ei, Michael Jackson, la cea de-a 65-a aniversare a sa: „Nu voia să știm când era ziua lui”

Paris Jackson a transmis un mesaj cu ocazia zilei răposatului ei tată, Michael Jackson.

Paris Jackson, omagiu emoționant pentru tatăl ei, Michael Jackson, la cea de-a 65-a aniversare a sa: "Nu voia să știm când era ziua lui"

Paris Jackson i-a adus un omagiu tatălui ei, Michael Jackson, la cea de-a 65-a aniversare a acestuia. În timp ce rememora amintirile tatălui ei, Paris a recunoscut că simte presiunea din partea „super-fanilor” regretatului rege al muzicii pop de a posta despre ziua lui de naștere pe rețelele de socializare.

Paris Jackson, mesaj de ziua tatălui ei

Fiica lui Michael Jackson a postat un mesaj pe rețelele de socializare, cu ocazia aniversării regretatului artist. Regele muzicii pop ar fi împlinit vârsta de 65 de ani, iar fanii au ținut ca Paris Jackson să spună ceva public despre acest eveniment. Fiica regretatului artist a dezvăluit că tatăl ei nu era un împătimit al petrecerilor aniversare, iar de ziua lui nu își dorea să fie în centrul atenției.

„Deci, astăzi este ziua de naștere a tatălui meu și, pe vremea când era în viață, el ura ca oamenii să știe de ziua lui de naștere, să-i ureze la mulți ani, să o sărbătorească, nimic de genul acesta. De fapt, nici măcar nu voia să știm când era ziua lui de naștere, pentru că nu voia să organizăm o petrecere. Dacă nu îi urezi cuiva o zi de naștere fericită prin intermediul social media, se pare că înseamnă că nu îl iubești, că nu îți pasă de el”, a spus ea într-un selfie video postat marți pe Instagram.

În cadrul aceluiași video, Paris Jackson s-a arătat uimită de faptul că fanii foarte înfocați ai lui Michael i-au transmis mesaje tulburătoare pentru faptul că nu face postări pe Instagram despre ziua tatălui ei.

„Au fost momente în care nu am postat nimic pentru ziua de naștere a tatălui meu, iar oamenii își pierd mințile. Îmi spun să mă sinucid. Și practic îmi măsoară dragostea pentru propriul meu tată pe baza a ceea ce postez pe Instagram.”, a mai declarat Paris.

Dar pentru a reduce criticii la tăcere, ea a împărtășit apoi imagini cu ea pe scenă în timp ce cânta în deschiderea trupei rock Incubus la Amphitheater at Las Colonias Park din Grand Junction, Colorado. Ea a anunțat mulțimii că era ziua de naștere a tatălui ei, care împlinea 65 de ani, în timp ce mai mulți membri ai publicului au reacționat cu urale. Paris Jackson și-a îndemnat, de asemenea, fanii să fie amabili în descrierea postării sale.

„Vă rog să nu folosiți un bărbat pe care nu l-ați cunoscut niciodată ca scuză pentru a o abuza, manipula și hărțui pe fiica lui (pe care, de asemenea, nu ați cunoscut-o niciodată)”, a scris ea, adăugând: „L O V E ♥️.”

Copiii lui Michael Jackson, ieșire rară în public

În timp ce Paris își onora răposatul tată în Colorado, cei doi frați ai ei, Prince Jackson, în vârstă de 26 de ani, și Blanket „Bigi” Jackson, de 21 de ani, au fost văzuți împreună în Las Vegas. Cei doi au fost surprinși făcând poze cu fanii și semnând autografe în timp ce se aflau la Mandalay Bay Resort and Casino din Sin City, după un spectacol Michael Jackson ONE by Cirque du Soleil. Prince părea să fie bine dispus, deoarece a radiat în timp ce interacționa fericit cu fanii, dând îmbrățișări și pozând pentru fotografii.

sursa: profimedia
sursa: Profimedia

Între timp, Blanket părea să fie mai rezervat pentru rara ieșire în public, deoarece a zâmbit subtil și și-a ținut mâinile pentru el.

Michael Jackson a murit în iunie 2009 în urma unui stop cardiac provocat de o supradoză accidentală de droguri, la vârsta de 50 de ani. Artistul, câștigător a 13 premii Grammy, i-a împărțit pe Prince și Paris cu fosta sa soție Debbie Rowe. Fostul cuplu a fost căsătorit din noiembrie 1996 până în aprilie 2000.

Artistul a recunoscut în documentarul din 2003 „Living with Michael Jackson” că Blanket a fost conceput prin intermediul unei mame surogat, deși identitatea femeii nu a fost dezvăluită niciodată. Michael a mai fost căsătorit cu Lisa Marie Presley din mai 1994 până în august 1996. Cei doi nu au avut niciodată copii împreună.

Citește și:
Irina Shayk, imagini inedite din vacanță alături de Bradley Cooper, în urma zvonurilor legate de relația cu Tom Brady

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people