Paris Hilton, videoclip adorabil cu cei doi copii ai săi. Ce detaliu au observat internauții: „Asigură-te că verifici”

Paris Hilton a împărtășit imagini adorabile cu cei doi copii ai săi, iar un detaliu a atras atenția internauților.

Paris Hilton, videoclip adorabil cu cei doi copii ai săi. Ce detaliu au observat internauții: "Asigură-te că verifici"

Paris Hilton a împărtășit un moment dulce cu cei doi bebeluși ai săi. Vedeta în vârstă de 42 de ani a distribuit pe Instagram un videoclip cu fiul ei, Phoenix, care împlinește un an la sfârșitul acestei luni, și fiica ei, London, în vârstă de 8 săptămâni, în timp ce dormeau în aceeași cameră.

Paris Hilton, imagini emoționante cu cei doi copii

Phoenix doarme liniștit în pătuțul său, învelit într-o pătură albă pufoasă. „Somnoros. Atât de drăguț. Oh. Această fețișoară”, îi cântă mândra mamă fiului ei. Apoi, Hilton mută imaginea spre fiica ei care doarme și care se ghemuiește într-un pătuț, într-o pătură roz. „Oh, prințesa”, îi spune ea lui London.

sursa: TikTok
sursa: TikTok

Pe TikTok Story, mulți utilizatori și-au exprimat îngrijorarea cu privire la numărul de pături pe care le are în pătuțul lui Phoenix. „Paris, îmi place atât de mult asta! Asigură-te că verifici practicile de somn în siguranță pentru bebelușii tăi dulci 🥰”, a scris un comentator. „Mulțumesc că mi-ai spus❤️”, a răspuns Hilton.

Paris Hilton își împarte cei doi copii cu soțul ei, Carter Reum. În weekend, mândra mamă a doi copii a distribuit videoclipuri pe TikTok care îl arată pe fiul ei cel mic arătându-și mișcările de dans. Hilton a distribuit duminică o versiune editată a unui TikTok anterior, în care Phoenix dansează pe melodia „Last Christmas” a trupei WHAM. De data aceasta, a fost editat astfel încât Phoenix părea să danseze pe single-ul mamei sale cu Steve Aoki, „Lighter”, în timp ce culoarea de fundal clipea și se schimba.

@parishilton

Baby P Sliving on the plane✨👶🏼✈️✨

♬ original sound – ParisHilton

„#Sliving runs in the family🥳 #MiniSliver 👶🏼”, a scris Paris, care a glumit, de asemenea, spunând „când îți dai seama că pasiunea pentru cluburi este ereditară și că mama ta este Paris Hilton”.

@parishilton #Sliving runs in the family🥳 #MiniSliver ♬ Lighter – Steve Aoki & Paris Hilton

Cum s-a schimbat viața vedetei de când a deveni mamă

Vorbind cu PEOPLE după nașterea fiicei sale, Hilton a spus: „Sunt pur și simplu pe lună că mica noastră prințesă este aici!”. Ea a adăugat că ea și Reum „sunt atât de recunoscători și atât de fericiți. Este emoționant să ne petrecem primele sărbători ca părinți”.

La începutul lunii ianuarie, Hilton s-a bucurat de timp de calitate cu fiecare dintre copiii ei. Într-un videoclip TikTok, ea a oferit o privire către fiica ei London în timp ce mânca: „Micul meu iepuraș🥹🐇 Atât de îndrăgostită de fetița mea London💕👶🏼💕”, a scris ea, arătând-o pe micuța ei într-un pijama roz de iepuraș.

@parishilton

Baby Ps first time seeing a fire👶🏼🔥 Thats hot😉 Happy New Year everyone🥰

♬ original sound – ParisHilton

Într-un alt videoclip, Hilton s-a bucurat de o escapadă cu familia ei. Ea a împărtășit un videoclip cu Phoenix într-un cărucior care analizează cabana familiei. Șemineul a atras rapid atenția lui Phoenix, proaspăta mamă împărtășind că a fost prima dată când a văzut un foc în realitate.

Phoenix s-a născut pe 16 ianuarie, prin intermediul unei mame surogat, pentru Hilton și soțul ei, Carter Reum. După nașterea lui, Paris Hilton a vorbit în exclusivitate pentru PEOPLE despre cum a fost să devină mamă pentru prima dată.

„Întotdeauna a fost visul meu să fiu mamă și sunt atât de fericită că eu și Carter ne-am găsit unul pe celălalt', a spus ea la sfârșitul lunii ianuarie. „Suntem atât de entuziasmați să ne începem familia împreună și inimile noastre explodează de dragoste pentru băiețelul nostru.”

Citește și:
Timothee Chalamet reacționează în urma imaginilor virale cu Selena Gomez de la Globurile de Aur

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people