Paris Hilton, mesaj emoționant pentru soțul său, Carter Reum. Cei doi au sărbătorit doi ani de căsnicie

Paris Hilton și Carter Reum s-au căsătorit în noiembrie 2021, în Los Angeles.

Paris Hilton, mesaj emoționant pentru soțul său, Carter Reum. Cei doi au sărbătorit doi ani de căsnicie

Paris Hilton și Carter Reum au sărbătorit în acest weekend doi ani de căsnicie. Cu această ocazie, vedeta în vârstă de 42 de ani a dezvăluit pe Instagram Story cadoul pe care i l-a dăruit soțului său, și anume, un buchet imens de flori, aranjate sub formă de inimă.

„Surpriză specială pentru dragostea mea”, a spus Hilton în videoclipul distribuit pe Instagram.

„La mulți ani, iubitule, te iubesc. Atât de frumos”, a adăugat Hilton, comentând buchetul impresionant.

Însă declarațiile de dragoste nu s-au oprit aici. Hilton a publicat pe contul său de Instagram și câteva imagini de la nunta lor din 2021.

„Înainte de 2021, 11:11 era ora mea preferată din zi. Acum este aniversarea uneia dintre cele mai bune zile din viața mea. La mulți ani, dragostea mea! Mulțumesc că mă faci să mă simt cea mai norocoasă fată din lume în fiecare zi. Atât de fericită și de recunoscătoare pentru această viață frumoasă pe care o construim împreună. Te iubesc atât de mult, Dada”, a scris Hilton în descrierea imaginilor.

Paris Hilton și Carter Reum au devenit părinți la începutul acestui an cu ajutorul unei mame surogat. La momentul respectiv, vedeta a postat pe contul său de Instagram o imagine cu mânuța nou-născutului, alături de textul: „Ești deja mai iubit decât se poate spune în cuvinte.”

În cadrul unui interviu acordat revistei Harper’s Bazaar, Paris Hilton a mărturisit că nu a vrut să împărtășească cu nimeni vestea că a devenit mamă. Ba mai mult decât atât, familia ei a aflat că are un copil cu puțin timp înainte ca aceasta să posteze pe Instagram o imagine cu bebelușul.

„Toată viața mea a fost atât de publică. Nu am avut niciodată ceva doar al meu. Am decis că vrem să avem această experiență doar pentru noi”, a declarat Paris Hilton pentru Harpers Bazaar.

Recent, Paris Hilton și soțul ei au vorbit onest despre relația lor, dezvăluind cum reușesc să păstreze armonia în cuplu. Soțul vedetei s-a declarat în repetate rânduri un bărbat foarte norocos, în timp ce partenera lui a dezvăluit cât de bine se simte în preajma lui.

„Oamenii nu realizează cât de mult ne îmbrățișăm și ne sărutăm. Suntem genul de persoane care se îmbrățișează și se sărută serios. Sunt lucrurile noastre preferate. Nu ieșim niciodată din casă. Practic, ne îmbrățișăm, ne sărutăm și ne jucăm cu bebelușul”, a spus Reum, în vârstă de 42 de ani, în timpul podcast-ului.

„Și băi cu spumă în fiecare seară!”, a adăugat Paris Hilton.

„Suntem cu adevărat pasionați de băi cu spumă”, a spus el.

Carter Reum a mai povestit câteva dintre plăcerile simple de care se bucură el și moștenitoarea imperiului hotelier. Soțul vedetei susține că el și partenera lui se inspiră reciproc să devină mai buni și îi ajută și faptul că sunt „atât de buni iubiți și prieteni și coechipieri și părinți pentru copilul lor.”

„Dansăm în timp ce facem taco marțea, ne sărutăm în baie, ne ajutăm unul pe celălalt la chestii de serviciu. Ne susținem unul pe celălalt. Și există un motiv pentru care pe cartea mea de credit scrie: ‘cel mai norocos bărbat în viață.’ Uneori, oamenilor trebuie să li se reamintească cât de norocoși sunt. Eu mă trezesc în fiecare zi, spunând: ‘Sunt literalmente cel mai norocos om în viață, pentru că încă nu știu de ce m-a ales pe mine'”, a mai spus Reum.

De asemenea, și Paris Hilton se consideră o femeie foarte norocoasă: „Mă simt atât de norocoasă că te-am găsit la momentul perfect. Ești pur și simplu cel mai bun.”

Citește și:
Gerard Pique, primele dezvăluiri despre despărțirea de Shakira: „Singura modalitate de a ieși viu din toate acestea'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people