Paris Hilton, mesaj dur pentru cei care au criticat aspectul fizic al fiului său

„Bineînțeles că a fost la doctor, doar că are un creier mare”, le-a răspuns Paris Hilton celor care au glumit pe seama capului fiului său.

Paris Hilton, mesaj dur pentru cei care au criticat aspectul fizic al fiului său

Paris Hilton a publicat recent pe rețelele de socializare o imagine în care apare alături de fiul său, Phoenix, în vârstă de nouă luni. Fotografia a strâns peste un milion de like-uri, dar și o sumedenie de comentarii răutăcioase, fanii vedetei criticând aspectul fizic al bebelușului ei.

„Oare are encefalită?”, a întrebat o persoană, făcând referire la dimensiunea capului lui Phoenix. „Lasă copilul în pace, are multe pe cap”, a mai glumit un alt internaut.

În acest context, un fan a creat un videoclip în apărarea lui Hilton, în vârstă de 42 de ani, și a bebelușului ei de nouă luni.

„Există niște oameni bolnavi în această lume. Îngerul meu este perfect sănătos. Și da, bineînțeles că a fost la doctor, doar că are un creier mare”, a comentat Paris Hilton la clipul de pe TikTok.

Apoi, vedeta a făcut o postare și pe contul său de Instagram, transmițând un mesaj dur celor care au criticat aspectul fizic al fiului său.

„Trăind viața în lumina reflectoarelor, comentariile sunt inevitabile, dar să vizezi copilul meu, sau al oricui altcuiva, este inacceptabil. Acest lucru mă doare mai profund decât pot descrie cuvintele”, a scris Hilton pe Instagram Story.

„Am muncit din greu pentru a cultiva un mediu care se bazează pe iubire, respect și acceptare și mă aștept la același lucru în schimb. Phoenix este lumea mea și a fost cea mai mare binecuvântare din viața mea. Este greu de crezut că există oameni care ar viza o asemenea inocență. Sper ca oamenii să se trateze unii pe alții cu mai multă bunătate și empatie”, și-a încheiat Hilton mesajul.

Paris Hilton și soțul ei, Carter Reum, au devenit părinți la începutul acestui an cu ajutorul unei mame surogat. La momentul respectiv, vedeta a postat pe contul său de Instagram o imagine cu mânuța nou-născutului, alături de textul: „Ești deja mai iubit decât se poate spune în cuvinte”.

În cadrul unui interviu acordat revistei Harper’s Bazaar, Paris Hilton a mărturisit că nu a vrut să împărtășească cu nimeni vestea că a devenit mamă. Ba mai mult decât atât, familia ei a aflat că are un copil cu puțin timp înainte ca aceasta să posteze pe Instagram o imagine cu bebelușul.

„Toată viața mea a fost atât de publică. Nu am avut niciodată ceva doar al meu. Am decis că vrem să avem această experiență doar pentru noi”, a declarat Paris Hilton pentru Harper’s Bazaar.

Paris Hilton a mai recunoscut și că a apelat la o sumedenie de tertipuri pentru a păstra secretul, mărturisind că a purtat o perucă brunetă când a mers la spital sau că și-a mințit echipa că își renovează casa pentru a nu primi vizite.

„Întotdeauna am visat să devin mamă și sunt atât de fericită că eu și Carter ne-am găsit unul pe celălalt. Suntem atât de încântați să ne facem o familie și inimile noastre explodează de dragostea pentru băiețelul nostru”, a declarat la momentul respectiv Paris Hilton pentru People.

Paris Hilton a dezvăluit în podcast-ul „This Is Paris” numele băiețelului ei, și anume Phoenix Barron Hilton Reum. În ceea ce privește semnificația, Phoenix înseamnă „speranță, renaștere și transformare.” În plus, cel de-al doilea prenume a fost ales în onoarea bunicului vedetei, Barron Hilton.

Citește și:
Pink, la un pas de moarte după o supradoză la o petrecere: „Am fost inconștientă'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people