Paris Hilton, imagini emoționante cu prima vizită a bebelușului ei în New York: „Îngerul meu prețios”

Paris Hilton a postat imagini emoționante alături de bebelușul ei, Phoenix Barron.

Paris Hilton, imagini emoționante cu prima vizită a bebelușului ei în New York: "Îngerul meu prețios"

Paris Hilton a avut parte de momente inedite. Vedeta, în vârstă de 42 de ani, s-a pozat cu fiul său, Phoenix Barron, în vârstă de 8 luni, în faimosul Big Apple, în timp ce micuțul s-a bucurat de primul său sejur în New York. Imaginile emoționante au fost postate pe Instagram, iar fanii au fost complet „topiți' după ei.

Vedeta TV este în culmea fericirii. Paris Hilton și soțul ei, Carter Reum, au devenit anul acesta părinți pentru un băiețel superb, pe nume Phoenix Barron. Moștenitoarea lanțului hotelier a anunțat cu bucurie pe rețelele de socializare că a devenit mamă, iar de atunci îi ține pe internauți la curent cu tot ce este nou în viața ei.

Recent, Paris Hilton și micuțul ei s-au bucurat de o călătorie la New York, fiind și prima vizită a lui Phoenix. Aceasta a postat imagini emoționante pe Instagram, alături de o descriere adorabilă. Vedeta și fiul ei se aflau pe o canapea într-un living, iar zâmbetele lor sunt dovada că au avut parte de momente unice și fericite.

„Prima dată în New York pentru îngerul meu prețios Phoenix. ✨👱🏼‍♀️👶🏼🗽✨✨”, a scris în descrierea fotografiilor cu ea și copilul, pe care îl împarte cu soțul ei Carter Reum.

Cu toate că a devenit mamă, Paris Hilton nu își neglijează responsabilitățile vieții profesionale. Recent, vedeta a vorbit despre cum se împarte între muncă și copil, susținând că Phoenix rămâne cea mai mare prioritate a sa.

„Întotdeauna fac din Phoenix prima mea prioritate și am învățat cum să spun ‘nu’. În mod constant spun ‘nu’ la anumite lucruri, pentru că vreau să petrec cât mai mult timp cu el și nu vreau să ratez niciunul dintre aceste momente speciale din viața lui și toate aceste etape importante. El este totul pentru mine, așa că întotdeauna îl pun pe el pe primul loc”, a spus Paris Hilton pentru PEOPLE.

Cine o ajută pe vedetă cu creșterea copilului

Hilton și Reum, în vârstă de 42 de ani, au întâmpinat în secret primul lor copil împreună pe 16 ianuarie 2023, prin intermediul unei mame surogat. Cei doi, care s-au căsătorit la sfârșitul anului 2021, au ținut pentru ei vestea cea mare, dezvăluind că au devenit părinți după mai bine de o săptămână de la nașterea micuțului.

De asemenea, Hilton a declarat pentru PEOPLE că ea și Reum nu sunt singuri în creșterea micuțului lor, deoarece au ajutor din partea părinților vedetei.

„Părinții mei sunt pur și simplu atât de obsedați de el. Mereu o sun pe mama și pe sora mea pentru sfaturi și sunt foarte norocoasă că sunt atât de apropiată de familia mea, așa că am un grup de sprijin foarte mare”, a spus Hilton. 

În cadrul unui interviu acordat revistei Harpers Bazaar, Paris Hilton a mărturisit că nu a vrut să împărtășească cu nimeni vestea că a devenit mamă. Ba mai mult decât atât, familia ei a aflat că are un copil cu puțin timp înainte ca aceasta să posteze pe Instagram o imagine cu bebelușul.

„Toată viața mea a fost atât de publică. Nu am avut niciodată ceva doar al meu. Am decis că vrem să avem această experiență doar pentru noi”, a declarat Paris Hilton pentru Harpers Bazaar.

Citește și:
Florin Ristei, dezvăluiri despre Ștefan Bănică și perioada în care amândoi au făcut parte din juriul emisiunii X Factor: „Când îl vezi tot timpul aranjat…'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people